🔸1. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد.
🔸2. كره و پودر قند را مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا پوك و سفيد شود. تخممرغ و وانيل را افزوده و دوباره به زدن ادامه دهيد، آب ليموي ترش را نيز اضافه كنيد.
🔸3. آرد و بيكينگپودر را مخلوط و الك كرده و به مواد اضافه كنيد. خمير به دست آمده را داخل نايلون گذاشته و حدود 2 ساعت در يخچال قرار دهيد.
🔸4. خمير را روي سطح آردپاشي شده به وسيله وردنه به ضخامت 2 تا 3 ميليمتر باز كنيد و با كاتر مخصوص به اشكال دلخواه به تعداد زوج برش بزنيد. در سيني فر گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقيقه داخل فر قرار دهيد.
🔸5. پس از پخت، سيني را از فر خارج كرده و اجازه دهيد كوكيها خنك شوند، سپس كوكيهاي زيرين را مارمالاد زده و نمونه مشابه را شهد يا عسل رقيق شده بماليد در پودر نارگيل، پسته، كنجد بزنيد و روي لايه مارمالادي قرار دهيد تا كوكيها جلوه بيشتري داشته باشند.
🔴نكته🔻🚨
♦️1. خمير اين شيريني ماندگاري خوبي دارد. ميتوانيد از قبل آن را تهيه كرده و داخل نايلون در يخچال نگهداري كنيد.
♦️2. اين خمير نياز به ورز دادن بيش از حد ندارد. بهتر است با توجه به ميزان مورد نياز تكههاي كوچكي از خمير را از يخچال برداشته و پس از كمي ورز دادن استفاده كنيد.
♦️3. از اين خمير در تهيه انواع بيسكويت و شيرينيهاي تزئيني ميتوان استفاده كرد.
♦️4. اين شيريني در ظرف دردار به مدت 10 تا 15 روز قابل نگهداري و استفاده است