بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کوکی مارمالادی

  • بازدید: 340
کوکی مارمالادی

کوکی مارمالادی

کوکی مارمالادی

  1. مواد لازم:


    •    كره يا مارگارين نرم: 220 گرم
    •    پودر قند: 100 گرم
    •    تخم‌مرغ: يك عدد
    •    وانيل: يك‌هشتم قاشق چاي‌خوري
    •    آب ليموترش تازه: يك تا 2 قاشق چاي‌خوري
    •    آرد: 375 گرم
    •    بيكينگ‌پودر: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري
    •    مارمالاد: به ميزان لازم
    •    مغز بادام، خلال بادام و پسته و پودر نارگيل: به ميزان لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸1.    فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.

    🔸2.    كره و پودر قند را مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا پوك و سفيد شود. تخم‌مرغ و وانيل را افزوده و دوباره به زدن ادامه دهيد، آب ليموي ترش را نيز اضافه كنيد.

    🔸3.    آرد و بيكينگ‌پودر را مخلوط و الك كرده و به مواد اضافه كنيد. خمير به دست آمده را داخل نايلون گذاشته و حدود 2 ساعت در يخچال قرار دهيد.

    🔸4.    خمير را روي سطح آردپاشي شده به وسيله وردنه به ضخامت 2 تا 3 ميلي‌متر باز كنيد و با كاتر مخصوص به اشكال دلخواه به تعداد زوج برش بزنيد. در سيني فر گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقيقه داخل فر قرار دهيد.

    🔸5.    پس از پخت، سيني را از فر خارج كرده و اجازه دهيد كوكي‌ها خنك شوند، سپس كوكي‌هاي زيرين را مارمالاد زده و نمونه مشابه را شهد يا عسل رقيق شده بماليد در پودر نارگيل، پسته، كنجد بزنيد و روي لايه مارمالادي قرار دهيد تا كوكي‌ها جلوه بيشتري داشته باشند.

    🔴نكته🔻🚨

    ♦️1.     خمير اين شيريني ماندگاري خوبي دارد. مي‌توانيد از قبل آن را تهيه كرده و داخل نايلون در يخچال نگهداري كنيد.

    ♦️2.    اين خمير نياز به ورز دادن بيش از حد ندارد. بهتر است با توجه به ميزان مورد نياز تكه‌هاي كوچكي از خمير را از يخچال برداشته و پس از كمي ورز دادن استفاده كنيد.

    ♦️3.    از اين خمير در تهيه انواع بيسكويت و شيريني‌هاي تزئيني مي‌توان استفاده كرد.

    ♦️4.    اين شيريني در ظرف دردار به مدت 10 تا 15 روز قابل نگهداري و استفاده است