🔸سفيده و زرده تخم مرغ را از هم جدا ميكنيم و بعد نصف پيمانه شكر داشتيم كه نصف ان را به زرده اضافه ميكنيم و به همراه وانيل زرده را ميزنيم تا حجمش دو برابر شود بعد سفيده را خوب ميزنيم تا كف كند سپس مابقي شكر را ميريزيم و دوباره ميزنيم تا مخلوط شوند .
🔸بعد زرده و سفيده رو با هم قاطي ميكنيم و ارد رو بهش اضافه ميكنيم و سپس كف سيني فر كاغذ روغني ميندازيم و مايع رو ميريزيم روش و صاف ميكنيم و ميزاريم تو بالاترين طبقه فر با درجه ٢٠٠ به مدت ١٠ دقيقه
بعد پخت كاغذ روغني رو ازش جدا ميكنيم و روي رولت خامه ميزنيم و رول ميكنيم و به عرض ١ سانت برش ميديم.
كف قالب نايلون ميندازيم و رولت ها رو بدون فاصله كنار هم قرار ميديم بعد روي رولت مواد وسط شارلوت که خامه شیرین شده وفرم گرفته وپنیر ماسکارپونه وژلاتین بن ماری شده رو ترکیب میکنیم وتوی شارلوت می ریزم من مقداری انار دون شده وگردو نگینی روی کرم پاشیدم .
🔸البته من وسط این کرم یه لایه ژله انار رو طبق دستور روی جعبه اش درست کردم ومابین لایه خامه ای ریختم و گذاشتم يخچال و بعد كمي كه نيم بند شد مابقي خامه را روی ژله انار ریختم ورولت های برش زده رو روش چیدم و گذاشتم توی یخچال بمدت ٥ ساعت موند و بعد برگردوندم تو ظرف مورد نظر.
نکته: می توانید از رولتهای آماده موجود در بازار هم استفاده کرد.
نوش جان