مواد لازم:
▪️تخم مرغ ۶عدد
▪️ارد۲لیوان و یک قاشق غذا خوری پر
▪️شکر ۱ لیوان و نصف
▪️بکینگ پودر ۱ق چ
▪️وانیل نصف ق چ
▪️روغن ۱/۴ لیوان
▪️اب جوش نصف لیوان
طرز تهیه:
🔸اول فر را دمای۱۸۰درجه روشن کنیدتاگرم شود
اردو وبکینگ پودر را سه بار الک کرده وکنار بگذارید تاهوا بخورد
سفیده وزرده را جدا کرده سفیده را بادور تند همزن بزنید تاپفکی وپوک شود ودریخچال میگذاریم
🔸زرده را باشکر و وانیل میزنیم بعد روغن و اب جوش را اضافه کرده هم میزنیم تا خط همزن روی زرده بیفتد
ارد را طی سه الی چهار مرحله اضافه کرده وبا لیسک هم بزنید تا مخلوط شود سفیده را کم کم اضافه کنید وقالب را چرب کرده ودر فر بمدت نیم الی ۴۰مین بگذارید تا کامل بپزد واخر با خلال امتحان کنید که کیک شما پخته است یانه
در بیست مین اول ب هیچ عنوان در فر باز نشود
اخر باسس شکلات سفید وقهوه ای نوش جان کنید