بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پودینگ موز

  • بازدید: 157
پودینگ موز

پودینگ موز

پودینگ موز

  1. مواد لازم:

    ▪️زرده تخم مرغ  ۳ عدد
    ▪️شکر دانه ریز  سه چهارم پیمانه
    ▪️شیر  ۲ پیمانه
    ▪️نشاسته ذرت  ۴ قاشق سوپخوری
    ▪️وانیل  یک چهارم قاشق چایخوری
    ▪️خامه صبحانه  یک عدد  ۲۰۰ گرمی
    ▪️زعفران دمکرده غلیظ  ۲ قاشق چایخوری
    ▪️موز  ۳عدد حلقه شده
    ▪️بیسکوییت پتی بور ساده  به میزان لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸ابتدا زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. 

    🔸شیر سرد و نشاسته ذرت را مخلوط کنید، سپس روی حرارت ملایم گذاشته و کمی هم بزنید.

    🔸مخلوط زرده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم به غلظت مناسب برسد. قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد. 

    🔸خامه و زعفران را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا هم دمای کرم شود و نبرد.

    🔸ظرف پیرکس یا جام مناسبی را انتخاب کنید کمی از کرم در ظرف بریزید روی کرم بیسکویت گذاشته بعد یک ردیف موز روی بیسکوییتها چیده و دوباره روی موزها را با کرم بپوشانید و این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود و لایه آخر کرم باشد.