🔸ابتدا یک عدد نان گرد ،بیضی یا باگت مانند را انتخاب کرده و به شکل حلقوی یا مشبک برش بزنید.
🔸توجه داشته باشید در هیج یک از حالات نان تا انتها بریده نمیشود ولی برشها بسیار عمیق هستند.
🔸بین برش ها را کامل با پنیر(ترجیحا چدار)پر کنید.
🔸ژامبون را ریز کرده و با جعفری خرد شده،زرده تخم مرغ،ذرت و ...مخلوط کرده و با برس روی نان بزنید.سعی کنید همه جای نان را با مواد بپوشانید.
🔸حال نان را 10 دقیقه داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد.
🔴نکات🔻🚨
♦️1)در صورت تمایل از فلفل دلمه ای،قارچ،هویج،زرشک،آویشن و هر نوع ماده رنگارنگ دیگر برای تهیه این نان استفاده کنید.
♦️2)بهتر است به نان مقداری پودر سیر،پودر موسیر و ادویه بزنید.
♦️3)در صورت تمایل به قسمتهایی از نان زعفران بزنید تا خوشرنگ تر شود.
♦️4)این پیش غذا با نان فرانسوی خوشمزه تر میشود