بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کوکی فندقی نوتلا

  • بازدید: 525
کوکی فندقی نوتلا

کوکی فندقی نوتلا

کوکی فندقی نوتلا

  1. مواد لازم:

    ▪️کره (نرم): 125 گرم
    ▪️پودر شکر: 65 گرم
    ▪️اسانس فندق: 4 قطره (اگر در دسترس نبود؛ وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری)
    ▪️پودر فندق: 75 گرم
    ▪️آرد: 100 گرم
    ▪️آرد برنج: 15 گرم
    ▪️نوتلا: 150 گرم
    ▪️شکلات شیری (ذوب شده): برای تزیین
    ▪️شکلات سفید (رنده شده): برای تزیین
     


    طرز تهیه:

    🔸1. کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا مواد پوک و یکدست شود. سپس پودر فندق و اسانس را به مواد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
     
    🔸2. آرد و برنج را در سه مرحله کم کم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس داخل سینی های شیرینی پزی را با کاغذ بپوشانید و با ماسوره و قیف از خمیر شیرینی داخل سینی ها، ماسوره بزنید.

    🔸3. سینی ها را داخل فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 25-20 دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنک شدن بین دو کوکی را با نوتلا پوشش دهید و روی کوکی ها را با شکلات شیری ذوب شده و شکلات سفید رنده شده تزیین کنید.

    🔴نکته🔻🚨

    ♦️1. این کوکی ها بدون تزیین در ظرف دردار به مدت یک ماه در فریزر قابل نگهداری است.

    ♦️2. این کوکی ها با تزیین در ظرف دردار به مدت یک هفته قابل نگهداری می باشد