مواد لازم:
▫️کره: 180 گرم
▫️پودر قند: 80 گرم
▫️پودر بادام (نرم): 35 گرم
▫️آرد: 300-290 گرم
▫️نمک: یک پنسه
▫️بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
▫️زعفران غلیظ: یک قاشق چای خوری
▫️وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
▫️زرده تخم مرغ: یک عدد
طرز تهیه:
🔸1. ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کره را با همزن کمی بزنید تا یکدست شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود. زرده تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید.
🔸2. زعفران غلیظ را نیز به همراه پودر بادام افزوده و با لیسک مخلوط کنید. در انتها نمک و بیکینگ پودر را با آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست و کاسه نچسبد.
🔸3. بدون این که به خمیر استراحت دهید، داخل قالب های مینی تارتلت را کمی چرب کرده و خمیر را در هر قالب پرس کرده و در هر طبقه وسط فر به مدت حدود 20-18 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
🔸4. پس از سرد شدن شیرینی ها، آنها را از قالب خارج کرده با شکلات و پسته نگینی تزیین کنید