بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه تورینو

  • بازدید: 531
تورینو

تورینو

تورینو

  1. مواد لازم:

    ▪️کره: 240 گرم
    ▪️پودر قند: 110 گرم
    ▪️آرد: 400 گرم
    ▪️نمک: یک پنسه
    ▪️بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
    ▪️ماست (سفت): 15 گرم
    ▪️وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
    ▪️زرده تخم مرغ: یک عدد
     


    مواد لازم میانی:

    ▫️شکلات تلخ: 70 گرم
    ▫️پنیر خامه ای: 120 گرم
    ▫️پودر قند: 20 گرم
    ▫️گردو (خرد شده): 70 گرم
     


    طرز تهیه:

    🔸1. کره را کمی با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود. زرده تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید.
     
    🔸2. سپس بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و به مایه تخم مرغی اضافه نمایید. نمک را با آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. خمیر را حدود نیم ساعت در یخچال و داخل کیسه فریزر استراحت دهید.
     


    طرز تهیه مواد میانی:

    🔸1. شکلات را با دندانه درشت رنده کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید و گلوله هایی به اندازه فندق درست کنید. خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز کرده با کاتر دایره دالبر 3.5 سانت قالب بزنید.
     
    🔸2. روی هر دایره را یک گلوله از مواد میانی قرار داده و سپس مقداری از خمیر را به ضخامت 2 میلیمتر باز کرده و نوارهایی به عرض 3 میلیمتر بریده و روی مواد میانی قرار دهید. لبه نوارها را کمی روی خمیر زیری فشار دهید.
     
    🔸3. ر صورت لزوم مجددا شیرینی ها را کاتر بزنید و در سینی چیده و در فر با دمای 180 درجه، حدود 15-12 دقیقه، تا وقتی زیر شیرینی ها کمی طلایی شود، بپزید