بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کوکی کرن بری و پرتقال

  • بازدید: 489
کوکی کرن بری و پرتقال

کوکی کرن بری و پرتقال

کوکی کرن بری و پرتقال

  1. مواد لازم:

    ▫️کره: 170 گرم
    ▫️شکر: 200 گرم
    ▫️تخم مرغ: یک عدد
    ▫️آرد: 300 گرم
    ▫️بیکینگ پودر: یک و یک دوم قاشق چای خوری
    ▫️بیکینگ سودا: یک چهارم قاشق چای خوری
    ▫️کرنبری: 80 گرم
    ▫️پوست پرتقال (رنده شده): یک قاشق سوپ خوری
    ▫️شکر: یک دوم پیمانه
    ▫️پوست پرتقال اضافی (رنده شده): تقریبا یک قاشق چای خوری
     


    طرز تهیه:

    🔸1. فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و مجددا هم بزنید. در کاسه دیگری مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر و بیکینگ سودا) را ریخته و الک کنید و به باقی مواد بیفزایید.
     
    🔸2. در نهایت هم کرنبری و پوست پرتقال را به مواد اضافه کرده و از خمیر به دست آمده به اندازه های مساوی (10 گرم) برداشته و گرد کنید و با فاصله مشخص روی سینی قرار دهید.
     
    🔸3. قبل از این که کوکی ها را درون فر قرار دهید، شکر و پوست پرتقال اضافه را با هم مخلوط کرده و به کمک نوک انگشت اشاره مقداری از این ترکیب را برداشته و روی کوکی ها بمالید.

    🔸4. کوکی ها را به مدت تقریبی 10 تا 13 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزند