بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر عربی

  • بازدید: 189
دسر عربی

دسر عربی

دسر عربی

  1. مواد لازم:

    شیر ولرم ۲ پیمانه

    شکر نصف پیمانه

    پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری

    پودر نسکافه فوری یک ساشه

    پودر کرم کارامل یک بسته

    خامه صبحانه ۱ پاکت ۲۰۰ گرم

    بیسکوییت پتی پور یک بسته

    پنیر خامه ای در صورت دلخواه دو قاشق غذا خوری


    طرز تهیه:

    اگه دنبال یه دسر خوشمزه و راحت برای مهمون هستید این دسر همونیه که دنبالش بودید، بدون نیاز به پخت و دردسرهای اندازه قوام اومدنش و ...، و در عین حال شیک و مجلسی.

    پودر ژلاتین را به روش بن ماری در مقداری اب حل کرده، کنار میگذاریم تا حالت اسفنجی شود.

    پودر کرم کارامل و شیر ولرم و بقیه مواد را در مخلوط کن ریخته و دستگاه را روشن میکنیم تا کامل مخلوط شوند. در اخر ژلاتین عمل آمده را در ان می ریزیم. ته قالب مورد نظر را مقداری چرب کرده و مواد را داخل آن میریزیم و حدود سه تا چهار ساعت داخل یخچال می گذاریم تا دسر شکل بگیرد.

    زمان سرو دسر را از قالب در اورده و با سس کاراملی که داخل پودر کارامل هست تزیین میکنیم.

    نکته: به جای مخلوط کن میتوانید از گوشتکوب برقی هم استفاده کنید.

    نکته: این دسر را میتوان بدون پنیر خامه ای هم درست کرد، که البته با پنیر خامه ای بافت و مزه بهتری دارد.

    نکته : شیر ولرم باشد و نه داغ، و حتما ژلاتین در اخر به مواد اضافه شود.

    نوش جان