اگه دنبال یه دسر خوشمزه و راحت برای مهمون هستید این دسر همونیه که دنبالش بودید، بدون نیاز به پخت و دردسرهای اندازه قوام اومدنش و ...، و در عین حال شیک و مجلسی.
پودر ژلاتین را به روش بن ماری در مقداری اب حل کرده، کنار میگذاریم تا حالت اسفنجی شود.
پودر کرم کارامل و شیر ولرم و بقیه مواد را در مخلوط کن ریخته و دستگاه را روشن میکنیم تا کامل مخلوط شوند. در اخر ژلاتین عمل آمده را در ان می ریزیم. ته قالب مورد نظر را مقداری چرب کرده و مواد را داخل آن میریزیم و حدود سه تا چهار ساعت داخل یخچال می گذاریم تا دسر شکل بگیرد.
زمان سرو دسر را از قالب در اورده و با سس کاراملی که داخل پودر کارامل هست تزیین میکنیم.
نکته: به جای مخلوط کن میتوانید از گوشتکوب برقی هم استفاده کنید.
نکته: این دسر را میتوان بدون پنیر خامه ای هم درست کرد، که البته با پنیر خامه ای بافت و مزه بهتری دارد.
نکته : شیر ولرم باشد و نه داغ، و حتما ژلاتین در اخر به مواد اضافه شود.
نوش جان