ابتدا مقداری کدو حلوایی را آب پخته و می گذاریم خنک شود. گوشت داخل ان را جدا و له میکنیم و به اندازه یک لیوان سر خالی کنار میگذاریم.
تخم مرغ ها و شکر را با همزن به خوبی میزنیم تا کرم رنگ و کش دار شود، سپس روغن و پوره کدو حلوایی را اضافه میکنیم و پس از کمی مخلوط کردن با قاشق یا لیسک، شیر و آرد الک شده و بکینگ پودر و وانیل را آرام اضافه کرده و هم میزنیم.
در صورتی که مواد کیک شما رنگ نارنجی لازم را نداشت می توانید از رنگ خوراکی زرد یا نارنجی استفاده کنید.
ته قالب مورد نظر را چرب کرده یا کاغذ روغنی میگذاریم و ۳/۴ مواد را داخل آن میریزیم. به باقیمانده مواد در ظرف، یک قاشق پودر نارگیل ریخته و مخلوط کرده و روی مواد قبلی داخل قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت قرار میدهیم.
برای سس روی کیک همه مواد سس را در قابلمه ای کوچک ریخته و برای اطمینان از حل شدن نشاسته در شیر و جلوگیری از گلوله شدن آن با گوشتکوب برقی حل کرده و روی شعله ملایم گاز گذاشته تا کمی قوام بیاید.
سس ما آماده است، بعد از سرد شدن کیک روی آن میریزیم و بعد از کمی خنک شدن سس کیک با ترافل یا اسمارتیز و ... تزیین کنید.
نوش جان