در ظرفی، آرد، نمک و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. برگهای اسفناج را از ساقه جدا کرده، تمیز شسته و خشک کنید، ما برای این کیک به یک لیوان فشرده از برگهای اسفناج احتیاج داریم. آن را به همراه سه چهارم لیوان روغن مایع داخل مخلوط کن یا ظرف گوشتکوب برقی ریخته و با دستگاه کاملا پوره میکنیم. برای خوشرنگ شدن کیک باید اسفناج ها به خوبی پوره شوند.
شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن خوب بزنید تا روشن و کرم رنگ شود. روغن، آب لیمو و پوره اسفناج را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم به مواد اضافه و با قاشق سبک یا لیسک مخلوط کنید. اگر دیدید مواد کمی سفت می باشد میتوانید با کمی آب ولرم آن را رقیق کنید.
در صورت تمایل میتوانید پوست یک لیمو ترش را داخل مواد رنده کنید.
مواد در قالب چرب شده و آرد پاشی شده ریخته و در فر از قبل گرم شده قرار دهید. زمان پخت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در فر ۱۸۰ درجه می باشد. بعد از پخت کیک را مدتی در قالب بگذارید و سپس برگردانید و با پودر قند و پسته یا هر چیز دلخواه دیگری تزیین کنید.
اگر مایل به کمی شیره دار شدن کیک دارید می توانید با شیره مربای کیوی رومال کرده و با پودر نارگیل تزیین کنید.
همانطور که در عکس هم نمایان است این کیک بافت بسیار عالی و نرمی دارد و بسیار لذیذ می باشد.
نوش جان