بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه خامه خانگی جدید و کاربردی

  • بازدید: 148
خامه خانگی جدید و کاربردی

خامه خانگی جدید و کاربردی

خامه خانگی جدید و کاربردی

  1. مواد لازم:

    شیر ۵۰۰ گرم

    شکر ۱۲۰ گرم

    تخم مرغ ۲ عدد

    نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری

    وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری

    شیر خشک قنادی ۱ قاشق غذا خوری

    شکلات سفید یا تیره ۲۰۰ گرم

    پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم


    طرز تهیه:

    شیر وشیر خشک قنادی و شکر و تخم مرغ و نشاسته ذرت را در قابلمه ای ریخته، روی شعله ملایم گذاشته مدام هم بزنید تا غلیظ شود وبعد از حرارت بردارید و وانیل و شکلات سفید و یا تیره را اضافه کنید و هم بزنید وبعد در کاسه ای شیشه‌ای ریخته و کیسه فریزر را روی خامه کرم کشیده و به مدت پنج ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس پنیر خامه ای را به خامه کرم اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد.

    نکته: مدت استراحت خامه کرم پنج ساعت در یخچال می باشد.

    نوش جان