بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی یاقوتی

  • بازدید: 200
شیرینی یاقوتی

شیرینی یاقوتی

شیرینی یاقوتی

  1. مواد لازم:

    كره هم دماي محيط ١٢٥ گرم (براي ماندگاري بيشترازمارگارين وروغن لادن استفاده كردم .)
    اردسفيد : ١٥٠ گرم (١ ليوان پر)
    اردبرنج ٥٠ گرم (١/٣ ليوان )
    نشاسته ي ذرت :٣٠ گرم (دوق س پر)
    پودرقند ٦٠ گرم (١/٤ پيمانه پر)
    زرده تخم مرغ : ١ عدد
    پودرزنجبيل یا هل : ١ ق چ


    طرز تهیه:

    اردها را با هم مخلوط و الك كنين .
    كره و يا روغن هم دماي محيط را با پودرقند يا شكر خوب بزنين تا پفكي و سفيد بشه ،پودرزنجبيل یا پودر هل و زرده ي تخم مرغ را اضافه و مخلوط كنيد ،سپس اردها را كم كم به مخلوط كره وپودرقند اضافه كنيد و مخلوط كنيد ودر انتها يك دور با همزن بزنيد تا همه ي مواد مخلوط بشن . خمير رو با دست جمع كنيد و داخل نايلون بذاريد و يك ساعت داخل يخچال استراحت بديد . فر را يك ربع قبل روي درجه ي ١٨٠ گازي و١٦٠ درجه ي برقي روشن كنيد .
    خمير را بين دو نايلون بازكنيد، خميرپودريه و فقط بايد بين دو نايلون باز كنيد، به قطر ١ سانت با هر كاتري كه دوست داريد ،كات كنيد و داخل سيني بچینید.
    سيني را داخل فر بگذاريد به مدت ١٥ دقيقه. شيريني بايد سفيد باشد، بعد از پخت سيني را از فر خارج كنيد و تا خنك شدن كامل دست نزنيد، روي شيريني را بعد از خنك شدن شربت و يا مارمالاد بزنين و روشو پودر پسته بپاشید. اين شيريني خيلي خوشمزه می باشد.
    نكته : براي اينكه پسته روی شیرینی بچسبد باقلم موشربت بزنید .

    نوش جان