بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک اسفناج با فیلینگ شکلاتی

  • بازدید: 72
کیک اسفناج با فیلینگ شکلاتی

کیک اسفناج با فیلینگ شکلاتی

کیک اسفناج با فیلینگ شکلاتی

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ ...... ۴ تا ۵ عدد

    شکر .... یک و نیم پیمانه

    روغن مایع ...... سه چهارم پیمانه

    برگ اسفناج...... یک پیمانه فشرده

    ارد ...... ۲و نیم پیمانه

    وانیل ....... یک قاشق چای خوری

    بکینگ پودر ....... ۱  قاشق چای خوری

    رنده پوست یک عدد پرتقال 

    شیر...... نصف پیمانه

    مواد لازم فیلینگ:

    شکلات تخته ای ...... ۱۰۰ گرم

    خامه صبحانه ....،.. یک عدد

    پودر قند ....... ۴ قاشق غذا خوری

    پنیر لبنه ......... یک سوم بسته


    طرز تهیه:

    ابتدا تخم مرغ ها را با همزن میزنیم، اگر تخم مرغ ریز بود ۵ تا استفاده میکنیم، سپس شکر را به ان اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم تا کرم رنگ شود.

    برگهای اسفناج را کامل از ساقه ها جدا کرده و خوب میشوریم، سپس درون ظرف مناسب ریخته و روغن را به ان اضافه میکنید و با گوشتکوب برقی کاملا با هم ترکیب میکنید تا مایع یکدستی بدست اید. بعد به ترکیب تخم مرغ و شکر اضافه کرده و مجددا با همزن هم میزنیم.

    در مرحله بعد شیر و ارد و بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید، در انتها پوست یک پرتقال را با رنده درشت درون مایه کیک رنده کنید. و در قالبی که چرب کرده اید و در فر از قبل گرم شده میگذارید.

    بعد از حدود ۴۵ دقیقه چک کنید که کیک پخته یا نه.

    برای تهیه فیلینگ همه مواد را بصورت بن ماری ترکیب کرده و پس از کمی خنک شدن کیک و برش ان نصف ان را لای کیک ریخته و مابقی را برای تزینن روی کیک میریزید و در یخچال میگذارید تا به خورد کیک برود.

    نکته: بهتر است کیک را در قالبهای کمربندی پخت کنید که موقع زدن فیلینگ راحت باشید.

    نوش جان