بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیوی کندی

  • بازدید: 74
کیوی کندی

کیوی کندی

کیوی کندی

  1. مواد لازم:

    5 عدد کیوی

    1/4 پیمانه آب

    1 پیمانه شکر

    رنگ سبز خوراکی به دلخواه


    طرز تهیه:

    کیوی ها را پوست گرفته و به ضخامت حدود ۱ سانت برش بزنید
    شکر و آب و رنگ‌را مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید بعد کیوی ها را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم‌رو به بالا بپزد و شهد آن غلیظ شود به گونه ای که بین دو انگشت حالت کشدار شود. بعد شعله را خاموش کنید و بگذارید کیوی ها داخل شهد سرد شوند.

    بعد کیوی ها را از داخل شهد جدا کرده و شهد اضافی آن را بگیرید.‌داخل سینی بچینید و بگذارید خشک شود. من روی شوفاژ خشک کردم. حالت پاستیلی دارد. یکی دو روزی طول میکشه تا خشک بشه.

    نوش جان.