بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک پرتقالی خیس،با عطری دلنشین

  • بازدید: 79
کیک پرتقالی خیس،با عطری دلنشین

کیک پرتقالی خیس،با عطری دلنشین

کیک پرتقالی خیس،با عطری دلنشین

  1. مواد لازم:

    آرد 2 پیمانه
    تخم مرغ: ۴ عدد
    شکر: ۳۰۰ گرم
    روغن مایع: ۵۵ گرم
    ماست پرچرب: ۲۲۰ گرم
    آب پرتقال: یک سوم پیمانه
    پودر نارگیل: ۴ قاشق غذاخوری
    رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چای‌خوری
    بکینگ‌پودر: یک و یک دوم قاشق چای‌خوری
    وانیل مایع: ۱ قاشق چای‌خوری


    :مواد لازم برای تهیه شربت
    شکر: یک و نیم پیمانه
    آب: یک و نیم پیمانه
    رنده پوست پرتقال: یک دوم قاشق چای‌خوری


    طرز تهیه:

    برای درست ردن این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ‌ها را همراه با وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. در مرحله بعد روغن مایع و ماست را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید و بعد آب پرتقال را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید. حالا همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید. آرد، پودر نارگیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط و به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی از یک جهت هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. یک قالب ۲۵ در ۲۵ را انتخاب کنید که ترجیحا ساده و بدون طرح باشد. کف قالب را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

    در این فاصله آب، شکر و رنده پوست پرتقال را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید و صبر کنید تا شکر حل شود و شربت شروع به جوشیدن کند. ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا شربت با حرارت کم بجوشد و کمی غلیظ شود، سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید و کنار بگذارید تا شربت کاملا خنک شود. بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید کیک از حرارت بیفتد، سپس روی کیک با خلال چوبی چند سوراخ ایجاد کنید و شربت خنک شده را روی کیک بریزید و در آخر کمی پودر نارگیل و رنده پوست پرتقال روی سطح کیک بریزید و کیک را برش بزنید و از قالب خارج کنید.

    نوش جان.