بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه گرانولا

  • بازدید: 145
گرانولا

گرانولا

گرانولا

  1. مواد لازم:

    جو دو سرپرک:3 پیمانه
    تخمه کدو:1/3 پیمانه
    تخم افتابگردون:1/3 پیمانه
    پودر نارگیل:1/3 پیمانه
    خلال بادام یا گردو یا هر مغز دلخواه دیگه: 1/2  پیمانه
    دارچین:1 قاشق غذاخوری
    نمک:3/4 قاشق چایخوری
    وانیل: نوک قاشق چایخوری
    روغن زیتون:1/4 پیمانه
    شیره انگور:نصف پیمانه
    کره بادوم زمینی(یا کره مغز دلخواه) :دو قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:


    فرگازی  رو با دمای 160 درجه روشن کنید. فر برقی دما 150 درجه باشه.
    کف سینی را کاغذ روغنی بندازید و بزارید کنار.
    مواد خشک را باهم ترکیب کنید و بعد روغن زیتون و شیره انگور و کره بادام زمینی را  باهم ترکیب کنید و به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و کامل هم بزنید تا کل مواد خشک اغشته به مواد تر بشوند. حالا کف سینی فر یه لایه نازک پهن کنید و با پشت لیسک کامل تمام سطحش را صاف و یکدست کنید. 
    حالا سینی  را داخل فر بزارید و برای 20 دقیقه بزارید طلایی بشه. بعد از 20 دقیقه سینی را بچرخونید و اجازه بدین 5 تا 10 دقیقه دیگه هم بپزه.
    حواستون باشه فقط که نسوزه. دما و قدرت فرها با هم متفاوته پس اگر زودتر از تایمی که گفتم دیدین طلایی شد پختش کافیه.
    بعد هم بزارین حداقل 30 دقیقه کااامل سرد بشه. و بعدم خیلی راحت با لیسک از کاغذ روغنی جدا کنین و داخل ظرف نگهداری کرده و هر وقت دوست داشتید با شیر یا هر چیز دیگر که دوست داشتید ترکیب کرده و میل بفرمایید.

    نوش جان.