بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کوکی ترامیسو

  • بازدید: 86
کوکی ترامیسو

کوکی ترامیسو

کوکی ترامیسو

  1. مواد لازم:

    ارد سه صفر:180 گرم
    پودرنسکافه گلد:2قاشق غذاخوری
    بکینگ پودر:1/2قاشق چایخوری
    جوش شیرین:1/2قاشق چایخوری
    نمک:1/2قاشق چایخوری
    کره هم دمای محیط:115 گرم
    پودرشکر:100 گرم
    شکرقهوه ای:50 گرم
    تخم مرغ:1عدد
    عصاره وانیل:1قاشق چایخوری


    مواد لازم برای لایه پنیری:

    پنیرماسکارپونه:200 گرم
    خامه صبحانه:100 گرم
    پودرشکر:50 گرم
    عصاره وانیل:1/2قاشق چایخوری
    پودرکاکائو:2قاشق غذاخوری برای الک


    طرز تهیه:

    ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنین.
    کف سینی فر کاغذ نسوز یا کاغذ روغنی بندازید و بزارید کنار.
    داخل یک کاسه ارد و پودرنسکافه گلد، نمک و جوش شیرین و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
    حالا داخل یک کاسه ی جدا کره هم دمای محیط را با همزن اینفدر بزنید تا کرمی شود. بهش شکر قهوه ای و سفید را اضافه کنید و دوباره هم بزنین تا پوک شود و حسابی پف کند و به اصطلاح فِلافی شود.
    بهش وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنین تا صاف و یکدست شود.
    مخلوط مواد خشک را به مواد کره ای اضافه کنید و با سرعت کند همزن هم بزنید درحدی که فقط مخلوط شوند. حالا با قاشق اسکوپ زن بستنی سایز 4 ‌،خمیر کوکی را اسکوپ بزنید و روی سینی فر با فاصله بچینید و برای 11 تا 12 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید.

    بعد از پخت، 5 دقیقه اجازه بدید کوکی ها داخل سینی فر از حرارت بیفتند، سپس به روی توری منتقل کنین تا کاملا سرد شوند.
    برای کرم پنیری:
    پنیرماسکارپنه را باهمزن دستی یا برقی بزنید تا بافتش بشکنه و کرمی شود، بهش پودرشکر و خامه و عصاره وانیل را اضافه کنید و 5 دقیقه بزنید تا فرم بگیرد. 
    به کمک قاشق اسکوپ زن یک قاشق از کرم پنیری بردارید روی بیسکوییت های سرد شده بمالید و با پشت قاشق یا هر وسیله دیگه ای صافش کنید و برای تزیین روش میتوانید پودرکاکائو الک کنید و میل بفرمایید.

    نوش جان.