بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک موز و نسکافه

  • بازدید: 94
کیک موز و نسکافه

کیک موز و نسکافه

کیک موز و نسکافه

  1. مواد لازم:

    ارد سفید: 240 گرم
    تخم مرغ:2 عدد
    موز له شده:1 عدد بزرگ یا 2عدد کوچک
    شکرسفید:200 گرم
    روغن مایع:120 گرم
    گردو خورد شده:60 گرم
    خامه ترش یا ماست یونانی یا باترمیلک:36 گرم
    قهوه فوری نسکافه گلد:2/5قاشق چایخوری
    ابجوش:2قاشق غذاخوری
    جوش شیرین:1قاشق چایخوری
    عصاره وانیل:1قاشق چایخوری

     

    مواد لازم برای گلیز نسکافه ای:
    پودر قند :1پیمانه
    نسکافه گلد:2قاشق چایخوری
    ابجوش:2قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:

    فر را با دمای 180 درجه روشن کنین و کف قالب لوف را کاغذ روغنی بندازید و دیواره های قالب را چرب کنین.
    ابجوش و نسکافه گلد را باهم مخلوط کنین و بزارین تا سرد بشه‌
    شکر و تخم مرغ را باهمزن بزنین تا روشن و کرمی رنگ بشه.بهش روغن و خامه ترش و وانیل و مخلوط نسکافه را اضافه کنین و بعد مواد را با موز له شده مخلوط کنین.
    مواد خشک شامل ارد و جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنین و بعد گردوهای خورد شده را بهش اضافه کنین و مخلوط کنین. میتونین به جای 60 گرم‌گردو، از ترکیب 30‌گرم گردو و 30 گرم شکلات چیپسی استفاده کنین.
    مواد خشک را داخل مواد تر طی دو الی سه مرحله اضافه کنین و با همزن دستی یا برقی با سرعت کند هم بزنین تا به مایع صاف و یکدست برسین. مواد رو داخل قالب لوف بریزین و برای 57 تا 60 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزین.تا زمانی که خلال دندون از داخل کیک تمیز دربیاد.

    تو این زمان برین سراغ درست کردن گلیز نسکافه ای:
    ابجوش و نسکافه را باهم مخلوط کنین و به پودر قند اضافه کنین و هم بزنین. شاید به نظرتون یک پیمانه پودر قند زیاد باشه ولی نگران نباشین بیشتر مودر قند داخل مخلوط اب و نسکافه حل میشه.
    میزان شلی و سفتی گلیز رو با پودر قند و ابجوش میتونین کنترل کنین. یعنی اگر سفت بود بهش ابجوش اضافه کنین و اگر شل بود بهش پودر قند اضافه کنین.
    کیک را از فر دربیارین با کاغذ روغنی روی توری بزارین و گلیز اماده را روی کیک بریزین و اجازخ بدین کامل خنک بشه و بعد برش بزنین.

    نوش جان.