بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کوکی براونی

  • بازدید: 68
کوکی براونی

کوکی براونی

کوکی براونی

  1. مواد لازم مایع براونی:

    کره ذوب شده:1/2 پیمانه
    شکر:3/4پیمانه
    تخم مرغ:2 عدد
    عصاره وانیل:1 قاشق چایخوری
    پودر کاکائو:1/3 پیمانه
    ارد سفید:1/2 پیمانه
    نمک:1/4 قاشق چایخوری
    شکلات چیپسی:1/2 پیمانه


    مواد لازم خمیر کوکی:

    کره ذوب شده و خنک شده:1/2 پیمانه
    شکر قهوه ای:1/2پیمانه
    تخم مرغ:1 عدد
    عصاره وانیل:1 قاشق چایخوری
    آرددسفید:1 و 1/4 پیمانه
    جوش شیرین:1/2 قاشق چایخوری
    نمک:1/4 قاشق چایخوری
    شکلات چیپسی:1پیمانه


    طرز تهیه:

    ایتدا فر را با دمای 175 درجه بگذارید گرم شود. 
    برای مایع براونی کره ذوب شده و شکر را باهم بزنین بعد  تخم مرغ و وانیل را بهش اضافه کنین و هم بزنین تا مایع کرم رنگ و روشن
    بشه.پودر کاکائو و ارد و نمک رو الک کنین و در حد مخلوط شدن هم بزنین حواستون باشه زیادی نزنین تا کره چربیشو پس نده.
    مایع براونی رو بزارین داخل یخچال و برین سراغ درست کردن خمیر کوکی.


    کره و شکر قهوه ای و تخم مرغ و وانیل را با ویسک هم بزنین تا کاملا مخلوط بشن.
    ارد و جوش شیرین و نمک را باهم مخلوط کنین و به مایع اضافه کنین و در حد مخلوط شدن با لیسک هم بزنین و بعد شکلات چیپسی را بهش اضافه کنین.
    حالا مایع براونی را از یخچال دربیارین و کف سینی فر کاغذ روغنی یا ورق نسوز بندازین و رینگ ها را با فاصله کف سینی فر بچینین و دو اسکوپ از خمیر کوکی را کف رینگ با قاشق پهن و صاف میکنین و روش یه اسکوپ از مایع براونی بریزین و روشو صاف کنین و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 12 تا 15 دقیقه اجازه دهید تا بپزد. 
    وقتی از فر دراوردین اجازه بدین کامل خنک بشه و بعد میل بفرمایید.

    نکته:
    میتونین به جای رینگ داخل قالب کاپ کیک یا قالب پای سیب هم درست کنین فقط کامل کف و دیواره ها را چرب و اردپاشی کنین تا به قالب نچسبه.
    با توجه به اینکه قدرت و‌دمای فرها یکی نیست زمان پخت را چک کنین. 
    تا حدی که کناره های خمیر ببنده و وسطش نرم باشه پختش کافیه چون یه بخشی از پروسه پخت خارج از فر و در دمای محیط صورت میگیره.

    نوش جان.