مواد لازم:
برای کراست:
کره هم دمای محیط: 140 گرم
پودر شکر:125 گرم
عصاره وانیل:2 قاشق چایخوری
آرد سفید:265 گرم
ارد بادام:65 گرم(قابل حذفه فقط به همین میزان به اردسفید اضافه کنین)
نمک:1/2 قاشق چایخوری
برای فیلینگ بادام:
کره: 140 گرم
پودر شکر:50 گرم
عصاره وانیل:2 قاشق چایخوری
اسانس بادام:1/4 قاشق چایخوری(قابل حذف)
شیر عسلی:100 گرم
آرد بادام: 200 گرم
شیر پرچرب:45 گرم
برای لایه اخر:
پرک بادام:90 گرم
پودر قند:برای الک کردن
طرز تهیه:
فر را با دمای 190 درجه روشن کنین و کف قالب مربعی 23 سانت را کاغذ روغنی بندازین جوری که لبه های کاغذ روغنی از دو طرف قالب بیرون باشن تا راحت بتونین کرامبل بار را از داخل قالب دربیارین.
داخل کاسه کره و شکر و وانیل را با قاشق چوبی یا لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنین.
مواد خشک شامل ارد سفید و ارد بادام و نمک را باهم مخلوط کنین و الک کنین. حالا مواد خشک را با میکس کره و شکر ،مخلوط کنین تا حالت کرامبلی و خورده های کوچیک و بزرگ بگیره. حالا 230 گرم ازین مخلوط را کف قالب بریزین و با کاردک یا پالت کامل صافش کنین تا یکدست بشه. و بقیه مواد را بزارین کنار تو دمای محیط بمونه.نیازی نیست بزارین داخل یخچال.
برای فیلینگ بادام،کره و شکر و وانیل و عصاره بادام را باهم مخلوط کنین.بازم از مخلوط کردن زیادی مواد باهم پرهیز کنین چون ما نمیخوایم هوای زیادی را داخل مواد ببریم.حالا شیر عسلی را اضافه کنین و مخلوط کنین و در نهایت ارد بادام رو اضافه کنین تا به یه مخلوط غلیظ برسین و بعد شیر رو اضافه کنین و با مواد هم بزنین
حالا فیلینگ بادام رو ، روی کراست بادام بریزین و کامل پخشش کنین.
مواد کرامبلی باقی مونده رو ، روی فیلینگ بریزین و روش پرک بادام رو بریزین و داخل فر با دمای 190 درجه به مدت 30 تا 35 دقیقه بزارین بپزهو پرک های بادام طلایی قهوه ای بشه.
وقتیواز فر دراوردین حتماااااا اجازه بدین کامل سرد بشه و بعد از دو طرف کاغذ روغنی بگیرین و دربیارین از قالب. روش پودر قند الک کنین و با چاقو به صورت اسلایسی برش بدین.
این کرامبل بارها در محیط سرد و خشک داخل ظرف در بسته 3_4 روز تازه میمونن.
نوش جان.