بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک کره ای موزی

  • بازدید: 46
کیک کره ای موزی

کیک کره ای موزی

کیک کره ای موزی

  1. مواد لازم:

    کره:1/2 پیمانه(113 گرم)
    موز رسیده:2عدد بزرگ(275 گرم)
    شکر قهوه ای:3/4پیمانه(190 گرم)
    ماست یونانی:1پیمانه(240 گرم)جایگزین=خامه ترش
    تخم مرغ:2 عدد هم دمای محیط
    عصاره وانیل:1قاشق چایخوری(4گرم)
    اردسفید سه صفر:2 و1/2پیمانه(335گرم)
    جوش شیرین:1قاشق چایخوری(6گرم)
    بکینگ پودر:1/2قاشق چایخوری(2گرم)
    نمک:1/2 قاشق چایخوری(4گرم)
    شکلات چیپسی:1پیمانه(200 گرم)
    تاپینگ دلبخواهی:
    کره
    نمک دریا


    طرز تهیه:

    فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین.
    کف قالب 20 در 10 رو چرب کنین و کاغذ روغنی بندازین و بزارین کنار.
    کره رو داخل یه ماهیتابه کوچیک روی گاز قرار بدین و با حرارت ملایم اجازه بدین اب بشه و اب موجود داخل کره کاملا بخار بشه و دوغاب کره به قهوه ای ملایم تغییر رنگ بده و ته نشین بشه. زمانی که رنگ کره تغییر کرد و کاراملی شد از روی حرارت بردارین وداخل ظرف دیگه ای بریزین و اجازه بدین سرد بشه.(حدودا 5دقیقه کاراملی شدن کره زمان میبره)
    داخل یه ظرف جدا ارد و جوش شیرین و بکینگ پودر و نمک رو باهم مخلوط کنین و بزارین کنار.

    وقتی که کره کاراملی داخل ظرف سرد شد،داخل همون ظرف تخم مرغ و وانیل و پوره موز له شده رو به همراه ماست یونانی و شکر قهوه ای با کره کاراملی حسابی مخلوط کنین تا یکدست بشه.
    در این مرحله مخلوط مواد خشک رو به تر اضافه کنین و با لیسک یا قاشق چوبی مواد رو روی هم فولد کنین تا هیچ  اردی گلوله باقی نمونه. از هم زدن بیش از حد مواد جلوگیری کنین.شکلات چیپسی رو اضافه کنین و مواد رو دوباره فولد کنین.
    مواد رو داخل قالب بریزین و روی مواد کیک شکلات چیپسی یا تخته ای خورد شده بریزین اگر دوست داشتین و داخل فر با دمای 180 به مدت 55 تا 65 دقییه بزارین بپزه. یا تا زمانی که وقتی سیخ چوبی داخل کیک فرو کردین تمیز در بیاد.
    چون قدرت و دمای فرها باهم متفاوته این زمان میتونه کمتر یا ببشتر باشه.
    بعد از پخت اجازه بدین 10_15 دقیقه سرد بشه بعد از قالب در بیارین و روی توری قرار بدین و وقتی کاملا خنک شد برش بزنین و از مهمونای عزیزتون پذیرایی کنید. 

    نوش جان.