بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه چیز کرامبل سیب

  • بازدید: 37
چیز کرامبل سیب

چیز کرامبل سیب

چیز کرامبل سیب

  1. مواد لازم:

    برای لایه سیب:
    کره:40 گرم
    سیب زرد:5_6 عدد پوست گرفته و مکعبی خورد شده
    شکر قهوه ای:100 گرم
    اب لیموترش تازه:30 گرم
    پودردارچین:1 قاشق چایخوری
    پودرزنجبیل:1/2قاشق چایخوری
    نشاسته ذرت:1 قاشق چایخوری
    آب: 1 قاشق چایخوری

    برای کراست نان:
    کره هم دمای محیط:140 گرم
    شکرقهوه ای:125 گرم
    عصاره وانیل:1قاشق چایخوری
    ارد سفید:265 گرم
    ارد بادام:65 گرم
    پودردارچین:1قاشق چایخوری
    نمک:1/4قاشق چایخوری

    برای فیلینگ چیزکیک:
    پنیرخامه ای:450 گرم
    ماست یونانی:60 گرم
    پودرقند:100 گرم
    نشاسته ذرت:10 گرم
    تخم مرغ:2 عدد
    عصاره وانیل:2قاشق چایخوری


    طرز تهیه:

    داخل یک ماهیتابه پهن کره را آب کنید، بهش سیب های خورد شده ،شکرقهوه ای و اب لیموترش و پودردارچین و زنجبیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
    هرچند دقیقه هم بزنید وبه مدت 5تا7دقیقه اجازه دهید بپزد تا سیب ها نرم شوند و اب بیندازند و با شکر قهوه ای مخلوط شوند. حالا نشاسته ذرت را با اب مخلوط کنین و به سیب های پخته شده اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر هم بزنید تا اب مواد، مخلوط و حالت غلیظ  و سیروپ مانند پیدا کند. بعد بزارید کنار تا توی دمای محیط کاملا خنک شود.

    برای کراست نان:
    فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و کف قالب 23 در 23 را کاغذروغنی بندازید. سعی کنید کاغذ روغنی را بزرگتر از سایز قالب در نظربگیرید تا از دو طرف قالب بیرون بزند و موقع برداشتن از قالب مثل دستگیره عمل کند.
    داخل یک کاسه، کره هم دمای محیط، شکرقهوه ای و وانیل را باهم مخلوط کنید.
    مواد خشک شامل ارد، اردبادام و دارچین و نمک را باهم مخلوط کنید و به مواد کره ای اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خورده نان یا به اصطلاح کرامبلی بگیرد و بعد با دست بهم فشرده کنید تا حالت خمیر کوکی به خودش بگیرد.
    حدودا 380 گرم از خمیر را جداکنید و کف قالب بریزین و با لیسک به صورت لایه نازک فشرده کنید و بقیه خمیر را کنار بگذارید.
    قالب را داخل فر 180 درجه بزارین و به مدت 20 دقیقه اجازه دهید خمیر پخته شود و از فر دربیاورید و اجازه دهید از داغی بیوفتد.


    برای فیلینگ چیزکیک:
    تو این مدت بروید سراغ درست کردن فیلینگ چیزکیک. فر را با دمای 180 درجه همچنان گرم نگه دارید.

    ماست یونانی و پنیرخامه ای را با ویسک یا همزن دستی هم بزنین تا یکدست شود. حواستون باشد که هر دو باید هم دمای محیط باشند و زیاد هم نزنید تا هوای اضافی داخل مایع چیزکیک وارد نشود. پودر قند و نشاسته ذرت را باهم مخلوط کنید و به مایع چیزکیک اضافه کنید. و درنهایت وانیل و تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه کنید و فقط در حد یکدست شدن هم بزنید.

    حالا مایع چیزکیک را روی کراست نان ولرم بریزید و صاف کنید. سپس مخلوط سیب را با قاشق ارام روی مایع چیزکیک بریزین تا همه جای قالب را بپوشاند.
    درنهایت خمیر نان باقی مانده را که کنار گذاشته بودید  به شکل کرامبل یا خورده نان روی سیب ها بریزید و برای 35 تا 40 دقیقه اجازه دهید داخل فر با دمای 180 درجه بپزد. بعد از پخت اجازه دهید چیزکیک کاملا توی دمای محیط سرد شود و بعد داخل یخچال حداقل به مدت دو ساعت یا ترجیحا یه شب تا صبح استراحت دهید و بعد از دو طرف کاغذ روغنی چیزکیک را بلند کرده و کاغذ روغنی را جدا کنید. سپس به ابعاد دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظر سروکنید.
    نوش جان.