مواد لازم:
برای کاپ کیک:
آرد نول:80 گرم
پودر کاکائو:45 گرم
نمک:1 پینچ
تخم مرغ هم دمای محیط:1 عدد
شیر پرچرب هم دمای محیط:65 گرم
کره هم دمایحیط:90 گرم
سرکه سفید:1/2 قاشق چایخوری
قهوه اسپرسو:60 گرم
جوش شیرین:1/2 قاشق چایخوری
شکر:100 گرم
بیکینگ پودر:1/2 قاشق چایخوری
برای گاناش شکلاتی:
خامه قنادی فرمنگرفته:470 گرم
شکلات سکه ای شیری یا تلخ:280 گرم
طرز تهیه:
برای گاناش شکلاتی:
نصف میزان خامه را داخل ماکروفر یا روی حرارت غیر مستقیم گرم کنید. شکلات ها را اضافه کرده و هم بزنید تا با حرارت خامه شکلات کاملا اب شود. به مدت 4 ساعت داخل یخچال به آن استراحت دهید.
حالا با همزن مواد را هم بزنید و در حین هم زدن نصف دیگر خامه را کم کم اضافه کنید تا کامل فرم بگیره.
برای تهیه مافین شکلاتی:
کره نرم شده را به همراه شکر با دور متوسط همزن بزنید تا کاملا کرمی شود. بعد تخم مرغ را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مواد خشک شامل ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و نمک را باهم مخلوط کنید.
شیر و اسپرسو را داخل ظرف جدا باهم مخلوط کنید. دقت کنید منظورم خود قهوه اسپرسو مایع یا عصاره قهوه هست نه پودر قهوه فوری.
حالا به ترتیب نصف مخلوط شیر و قهوه را به مواد کره ای اضافه کنید و بعد نصف مواد خشک و این ترتیب را تکرار کنید تا مواد تمام شود.
در اخر جوش شیرین و سرکه سفید را باهم مخلوط کنید و سریع داخل مایع کیک بریزید و یه هم بزنید.
حالا کپسول ها را داخل قالب کاپ کیک بگذارید و تا دو سوم مایع کاپ کیک را پر کنید.
داخل فر گازی با دمای 185 و فر برقی با دمای 175 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه میگذاریم بپزد. حتما با خلال دندان تست کنید که پخته شده باشد.
بعد از پخت وسط کاپ کیک ها را به دلخواه توسط ته یک ماسوره گرد خالی کنید و با نوتلا پر کنید و رویش را با گاناش شکلاتی و شکلات اب شده و شکلات فِرِرو تزئین کنید.
نوش جان.