بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک سیب خیس

  • بازدید: 44
کیک سیب خیس

کیک سیب خیس

کیک سیب خیس

  1. مواد لازم:

    برای کیک:
    آرد قنادی ۱۵۰ گرم (یک لیوان پر)
    شکر ۱۰۰ گرم (نصف لیوان)
    بکینگ پودر ۸ گرم (دو ق چ)
    تخم مرغ بزرگ ۳ عدد هم دمای محیط
    روغن مایع ۱۱۰ میل (نصف لیوان)
    سیب زرد یا قرمز ۳ عدد متوسط

    برای مایع روی کیک:

    شیر ۱۱۰ میل نصف لیوان

    کره ۳۰ گرم (۲ق غ)

    شکر ۲۵ گرم (۲قغ)


    طرز تهیه:

    پوست سیب ها رو میگیریم و هر کدام را ۸ قسمت میکنیم و آنها را هم بصورت مساوی خورد میکنیم.

    آرد الک شده را با شکر و بکینگ پودر مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ ها روغن و وانیل را اضافه و خوب هم میزنیم تا مایع غلیظ و یک دستی داشته باشیم.

    سیب ها رو داخل مایه کیک میریزیم و مخلوط میکنیم.

    کف و دیواره قالب کمربندی را با کاغذ روغنی میپوشونیم و مایه کیک را داخلش میریزیم

    ماكروفرو رو حالت کانوکشن میزاریم و با دمای ۱۵۰ درجه از یک ربع قبل گرم میکنیم.

    قالب رو به مدت ۵۰ دقیقه داخلش میزاریم.

    حالا شیر و شکر و کره را داخل شیر جوش میریزیم و رو حرارت میزاریم تا زمانی که شکر و کره تو شیر حل بشن، نیاز به جوشیدن نداره از رو حرارت برمیدارم و میزاریم تا ولرم بشه

    کیک که آماده شد میزاریم یک ربع بمونه تا از داغی بیفته و سطحکیک رو با سیخ چوبی چند تا سوراخ میزنیم و مایعی رو که درست کردیم رو روش میریزیم

    میزاریم یک ساعت بمونه و بعد از قالب در میاریم و با پودر قند و خلال پسته تزیینش میکنیم

    این کیک خوش عطر و طعم رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
    نوش جان.