مواد لازم:
برای کیک:
آرد قنادی ۱۵۰ گرم (یک لیوان پر)
شکر ۱۰۰ گرم (نصف لیوان)
بکینگ پودر ۸ گرم (دو ق چ)
تخم مرغ بزرگ ۳ عدد هم دمای محیط
روغن مایع ۱۱۰ میل (نصف لیوان)
سیب زرد یا قرمز ۳ عدد متوسط
برای مایع روی کیک:
شیر ۱۱۰ میل نصف لیوان
کره ۳۰ گرم (۲ق غ)
شکر ۲۵ گرم (۲قغ)
طرز تهیه:
پوست سیب ها رو میگیریم و هر کدام را ۸ قسمت میکنیم و آنها را هم بصورت مساوی خورد میکنیم.
آرد الک شده را با شکر و بکینگ پودر مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ ها روغن و وانیل را اضافه و خوب هم میزنیم تا مایع غلیظ و یک دستی داشته باشیم.
سیب ها رو داخل مایه کیک میریزیم و مخلوط میکنیم.
کف و دیواره قالب کمربندی را با کاغذ روغنی میپوشونیم و مایه کیک را داخلش میریزیم
ماكروفرو رو حالت کانوکشن میزاریم و با دمای ۱۵۰ درجه از یک ربع قبل گرم میکنیم.
قالب رو به مدت ۵۰ دقیقه داخلش میزاریم.
حالا شیر و شکر و کره را داخل شیر جوش میریزیم و رو حرارت میزاریم تا زمانی که شکر و کره تو شیر حل بشن، نیاز به جوشیدن نداره از رو حرارت برمیدارم و میزاریم تا ولرم بشه
کیک که آماده شد میزاریم یک ربع بمونه تا از داغی بیفته و سطحکیک رو با سیخ چوبی چند تا سوراخ میزنیم و مایعی رو که درست کردیم رو روش میریزیم
میزاریم یک ساعت بمونه و بعد از قالب در میاریم و با پودر قند و خلال پسته تزیینش میکنیم
این کیک خوش عطر و طعم رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
نوش جان.