بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه داچ بیبی

  • بازدید: 35
داچ بیبی

داچ بیبی

داچ بیبی

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ 3 عدد

    شیر ۲/۳ پیمانه

    آرد نصف پیمانه

    وانیل ۱/۴ ق چ

    نمک ۱ پنس

    کره ۱ ق ع

    پودر قند و میوه برای تزیین


    طرز تهیه:

    همه مواد بالا را با هم ترکیب کرده تا یک مایع شلی بدست بیاد.

    فر را با ۲۰۰ درجه گرم کنید ظرفتونم بزارید گرم بشه توی فر.

    بعد دما را به ۱۸۰ کاهش دهید (اگه فرتون برقیه یا تستر و ایر فرایر هست ۱۷۰ )

    مایع را داخل ظرف از قبل گرم شده بریزید و اجازه دهید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بمونه.

    وقتی خوب بپزه دیگه بعد از اینکه از فر میارید بیرون فرمش خراب نمیشه.

    ولی اگه دما زیاد باشه و زود طلایی شه و داخلش خوب نپخته باشه زود پخش میخوابه و خمیری میشه.

    میتونین شور هم سرو کنین یعنی توش کالباس و گوجه گیلاسی و اینجور چیزا بریزین.
    نوش جان.