مواد لازم:
شکلات سفید ۱۸۵ گرم
شیر عسلی ۱۰۰ گرم
گلوکز یا عسل یک ق س
میوه شکری ۵۰ گرم
رنده پوست پرتقال یک ق چ
مغز گردو ۳۰ گرم
خلال پسته ۲۰ گرم
طرز تهیه:
شکلات سفید را بنماری کرده، سپس شیر عسلی را به آن اضافه کنید.
بعد به ترتیب گلوکز یا عسل و رنده پوست پرتقال و میوه شکری و مغزها را با آن مخلوط میکنیم.
یک مایع کش دار بدست می آید، آن را در قالب مورد نظر ریخته و یک ساعت داخل فریزر میگذاریم تا درست شود.
تو هر قالبی که دلتون خواست میتونید بریزید منتها حتما کفش کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بندازید که به ظرف نچسبه میتونید مغزیجات رو حذف کنید و به همون مقدار میوه شکری اضافه کنید.
نوش جان.