مواد لازم:
خمیر هزارلا آماده
کرم پاتیسیر
توت فرنگی
و یه کمم پودر قند
برای کرم پاتیسیر:
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
وانیل (عصاره) ۱ ق چ
کره ۳۰ گرم
طرز تهیه:
اول شیر را روی حرارت ملایم گذاشته تا کمی گرم شود. در یک کاسه زرده، آرد نشاسته و شکر را خوب مخلوط کنید.
شیر گرم را کم کم بهش اضافه و هم بزنید. بهتر مواد را از صافی رد کنید.
بگذارید روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
وقتی از فرنی غلیظتر شد بهش کره را اضافه کنید و هم بزنید. وانیل را هم اخرای کار اضافه کنید.
کرم ما آماده است، بریزید توی ظرف دیگه و با کیسه روی کرم را بپوشانید.
باید کیسه با سطح کرم برخورد کنه که رویه نبندد.
حالا خمیر هزار لا که یخش آب شده، (بهتر است شب قبل خمیر را از فریزر به یخچال انتقال بدید تا ارام ارام یخش اب شود) برش بزنید به شکل مربع البته کناره های کل خمیر را یه برش باریک بزنید که خمیرتون پخت بهتری داشته باشد.
بعد از اینکه خمیرها را برش زدید بچینید تو سینی فر، یه کم لبه خمیر رومال بزنید و یه گوشه مربع را روی گوشه ای دیگه ببر تا مثلثی شکل بشه.
تو فر که از قبل گذاشتی با ۱۸۰ درجه دما داغ شده ک برای بیست دقیقه بگذارید، بعد دما رو بیارید رو ۱۶۰ و بذارید یک ربع دیگه تو فر بمونه تا خوب طلایی شود.
البته که فرها متفاوتند و باید حواستون باشه نسوزه.
بعد از اینکه از فر خارج کردید و خنک شدن، آرام لای آن را با دست باز کرده و داخلش کرم بزنید و با توت فرنگی تازه توی آن را پر کنید و با الک کردن مقداری پودر قند یا پودر شکر به آماده کردن این شیرینی خوشمزه پایان دهید.
نوش جان.