مواد لازم:
برای کراست:
بیسکوییت پتی بور یاساقه طلایییا لوتوس:180 گرم
پسته خورد شده:40گرم
کره اب شده:90 گرم
برای کرم پنیری:
پنیرخامه ای هم دمای محیط:350 گرم
خامه صبحانه کاله هم دمای محیط:250 گرم
شکر:60 گرم
تخم مرغ:2عدد
عصاره وانیل:یک قاشق چایخوری
کرم پسته برای تاپینگ چچیز کیک:به مقدار لازم
طرز تهیه:
بیسکوییت ها را داخل غذاساز خورد کنید و بهش پودر پسته و کره اب شده را اضافه کرده و هم بزنید.
حالا کف قالب کمربندی 20 سانت را کاغذ روغنی بزارید و دور تا دور دیواره های بیرونی قالب را با فویل الومینیوم بپوشانید و بعد کراست بیسکوییتی را کف قالب بریزید و به کمک ته لیوان گرد ،کراست را به سمت کف قالب و دیواره ها هدایت و فیکس کنید، جوری که کف و دیواره ها را یه لایه نسبتا ضخیم از بیسکوییت بپوشاند و بگذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره.
برای کرم چیز، پنیرخامه ای هم دمای محیط را به همراه شکر داخل یک ظرف بریزید با همزن دستی یکمی هم بزنید تا بافتش بشکند و یکدست شود.
بعد خامه و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و در نهایت تخم مرغ ها را یکی یکی داخل مخلوط بشکنین و با لیسک یا همزن دستی بزنین تا یکدست شود. حواستون باشه فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. چون اگر مواد را زیاد و با سرعت هم بزنین هوای اضافی داخل مایع چیزکیک میره و بعد از پخت روی چیزکیک ترک میخورد.
نوش جان.