بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر فندق و بیسکوییت

  • بازدید: 39
دسر فندق و بیسکوییت

دسر فندق و بیسکوییت

دسر فندق و بیسکوییت

  1. مواد لازم:

    زرده تخم مرغ:4 عدد
    شکر سفید:10 گرم
    پنیر ماسکارپونه:500 گرم
    کره فندوق:80 گرم
    شکلات تلخ سکه ای اب شده: 50 گرم
    خامه صبحانه:250 گرم
    بیسکوییت دلخواه:200گرم
    شیر: یه لیوان برای مرطوب کردن بیسکوییت


    طرز تهیه:

    شکر و زرده تخم مرغ را به روش بنماری و روی بخار اب اینقدر با ویسک هم بزنین که کرمی و روشن شود.

    کره فندق و شکلات اب شده و خنک شده را اضافه کرده و بعد پنیر ماسکارپونه هم دمای محیط را به مخلوط کرمی اضافه کنید و در اخر 250 گرم خامه صبحانه به آن افزوده و کامل هم بزنید تا یکدست شود.
    حالا به ترتیب یک لایه بیسکوییت دلخواه را کف ظرف مورد نظر بچینید و با شیر مرطوب کنید و از مواد کرمی بریزید روی بیسکوییت ها و اینکار را دوباره انجام دهید. روی ظرف سلفون بکشید و ترجیحا شب تا صبح داخل یخچال به آن استراحت دهید.

    موقع سرو برای لایه اخر از گاناش شکلاتی که ترکیب 80 گرم شکلات اب شده و 80 گرم خامه صبحانه هست استفاده کنید.
    برای تزئین میتوانید کره فندوق را اب کرده و داخل قیف بریزید و به شکلی که داخل ویدئو مشاهده میکنید روی گاناش شکلاتی خطوط موازی ایجاد کرده و بعد به کمک یه سیخ چوبی بهش فرم دهید.

    نکات:
    🔹میتوانید به جای‌ کره فندوق، از کرم بیسکوییت لوتوس، کره پسته، کره بادام، کره نارگیل، کرم شکلات هم استفاده کنید و اینطوری طعم های جدیدی از این دسر را خلق کنید.

    🔹میتوانید به جای بیسکوییت از یک لایه کیک اسفنجی شکلاتی یا ساده استفاده کنید.
    🔹برای اینکه مزه ها باهم اشتی کنند و به خورد همدیگر بروند حتما یک شب تا صبح بگذارید داخل یخچال تا استراحت کند.
    🔹میتوانید این دسر را به صورت تک نفره داخل ظرفای یک نفره هم درست کنید.
    نوش جان.