بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک لیمو با سس پنیری

  • بازدید: 71
کیک لیمو با سس پنیری

کیک لیمو با سس پنیری

کیک لیمو با سس پنیری

  1. مواد لازم:

    برای کیک:

    تخم مرغ ۴ تا
    شکر ۱ پیمانه (۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم)
    وانیل ۱ ق چ
    روغن مایع ۳/۴ پیمانه (۱۴۴) گرم)
    شیر ۳/۴ پیمانه ۱۸۲ گرم
    آب لیمو ترش ۱/۴ پیمانه
    آرد ۲ ، و ۱/۴ پیمانه (۲۷۰) گرم)
    بیکینگ پودر ۲ قرچ
    نمک یه پینچ
    برای سس پنیری:
    پنیر خامه ای 3 تا 4 ق غ
    پودر قند یک ق غ
    شیر مقداری


    طرز تهیه:

    شکر را با تخم مرغ و وانیل با دور تند همزن ، هم بزنید تا سفید، سبک و کشدار شود.

    حالا به آن روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. اب لیمو ترش را هم بریزید داخل مواد قبلی و یه کم هم بزنید.

    آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کرده و با الک در دو مرحله با مواد بالا و البته با همزن دستی با هم مخلوط کنید.

    اگه زست لیمو (رنده پوست لیمو) دوست دارید یک ق چ زست هم بریزید.

    در قالب مناسب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان دهید تا بپزد.

    حتما با خلال چک کن که مغز پخت شده باشد.

    بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید و سرد شد آماده است که نوش جان کنید ولی اگر خواستید مجلسی ترش کنید سس پنیری را هم درست کنید.


    ۳ تا ۴ ق غ پنیر خامه ای را با یک ق غ پودر قند ( البته بسته به ذائقتون میتوانید میزانش را کم و زیاد کنید) مخلوط کرده و کم کم بهش شیر اضافه کنید تا غلظت مورد نظرت را پیدا کند. بعد هم بریزید روی کیک سرد و با میوه دلخواه تزیین کنید.

    نوش جان.