بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی کشمشی پرتقالی

  • بازدید: 29
شیرینی کشمشی پرتقالی

شیرینی کشمشی پرتقالی

شیرینی کشمشی پرتقالی

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ یک عدد
    پودر قند ۱۱۰ گرم
    کره ۸۰ گرم
    ارد ۱۵۰ گرم
    کشمش ۷۰ گرم
    رنده پوست پرتقال یک ق چ
    وانیل یک چهارم ق چ


    طرز تهیه:

    ابتدا کره هم دمای محیط را با پودر قند کاملا هم زده تا یکدست و کرمی شود.
    سپس تخم مرغ را به آن اضافه کرده و باز هم با همزن هم بزنید. یادتون باشه حتما دورگیری ظرف رو هم انجام دهید.
    در این مرحله رنده پوست پرتقال و آرد و وانیل را به آن اضافه کنید. دقت کنید که یک قاشق آرد را کنار بگذارید.
    مواد که کامل یکدست شد، کشمش ها را در آرد باقیمانده غلطانده و به مواد اضافه کنید.
    اکنون مواد را داخل قیف ریخته و توی سینی فری که با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز پوشانده شده، با فاصله مناسب قرار دهید.

    این شیرینی را تو ماهیتابه هم میشه درست کرد. از شعله پخش کرده و دم کنی بگذارید و چند دقیقه قبل ماهیتابه را گرم کنید.
    زمان پخت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است.

    دمای فرگازی ۱۸۰ درجه دمای فر برقی ۱۷۰ درجه دمای توستر ۱۵۰ درجه کافیه.

    شیرینیها را بعد از اینکه از فر بیرون آوردید بگذارید از دما و داغی بیفتد، بعد توظرف در بسته بگذاریذ تا نرم بمونند.

    اگه خواستید روی شیرینیا ترک بخوره قبل از اینکه توفر بزارید روشون پودر قند الک کنید.

    نوش جان.