بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک زعفرانی

  • بازدید: 8
کیک زعفرانی

کیک زعفرانی

کیک زعفرانی

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ ۵ عدد متوسط
    آرد ۲ و نیم پیمونه قنادی
    شیر ۱ پیمانه
    روغن ۱ پیمانه
    شکر یک تا یک و نیم پیمانه
    بکینگ پودر ۲ ق چ خوری
    زعفران ۱ ق چ خوری غلیظ دم کرده
    وانیل 1 ق چ خوری


    طرز تهیه:

    زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده رو کمی بزنید از لختگی در بیاد حالا

    کم کم نیمی از شکر و همونطوری که همزن روشنه اضافه کنید تا جایی که پف کنه و از ظرف نریزه بذارید یخچال زرده ها و باقی شکر وانیل و حسابی بزنید کرم رنگ و کشدار شه شیر و زعفرونو اضافه کنید چند ثانیه مخلوط کنید بعدم روغن. اونم مخلوط کنید آرد و بکینگ پودرو سه بار الک کنید با کمک همزن دستی به خورد مواد بدید . مهم ترین نکته موقع اضافه کردن سفیده اس یک چهارم سفیده رو اول به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا کمی مواد روون بشه بعد تو و سه مرحله خیلی آروم و دورانی به کمک لیسک باقی سفیده رو اضافه کنید. هم زدن زیادی پف کیکو از بین میبره توجه داشته باشید عزیزانم این کیک پفش زیاده قالب میان تهی ۲۴ سانتی دیواره ۱۰ سانتی اوکیه براش میتونی چرب و آرد پاشی کنید یا کف قالب رو کاغذ بذارید و تو و فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ برقی طبقه ی وسط تقریبا ۵۰ دقیقه بپزید.

    نوش جان.