بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر فندقی

  • بازدید: 19
دسر فندقی

دسر فندقی

دسر فندقی

  1. مواد لازم:

    مواد لازم برای کرم فندق:
    پنیر ماسکارپونه: 250 گرم
    شکر سفید:40 گرم
    وانیل شکری:8 گرم
    پودر خامه:16 گرم
    کرم فندق:100 گرم
    خامه صبحانه: 400 گرم
    بیسکوییت پتی بور:به مقدار لازم
    شکلات بار فندقی:2 عدد


    برای گارنیش:
    خامه فرم گرفته
    کرم فندق
    فندق خورد شده: 30 گرم
    .


    طرز تهیه:

    پنیر ماسکار پونه را به همراه وانیل و شکر و پودر خامه یک دقیقه با همزن دستی یا برقی میزنی تا یکدست شود. کرم فندق را اضافه میکنی و هم میزنی و بعد خامه صبحانه رو کم کم اضافه میکنی تا به بافت لطیف ویکدست خامه ای برسی.
    حالا کف یه ظرف یا سینی رو سلفون یا پلاستیک تمیز بزرگ میندازی و بیسکوییت پتی بور به صورت سه ردیف چهارتایی میچینی و فیلینگ فندقی رو داخل قیف میریزی و روی بیسکوییتا میریزی و با پالت روشو صاف میکنی و برای لایه دوم طبق فیلم ،فقط دو طرف رو بیسکوییت میچینی و وسطش رو شکلات بار فندقی یا هرشکلات بار دیگه ای میزاری و دوباره فیلینگ فندقی میریزی و صاف میکنی (یکمی از فیلینگ رو برای تزئین و کارو نگه دار)و بعد  بیسکوییتا رو به کمک پلاستیک از دو طرف روی هم میاری و با دستت یکمی فشار میدی تا توی همون حالت بمونه و کاملا روشو پلاستیک میکشی و داخل یخچال یه شب تا صبح استراحت میدی تا مزه ها به خورد همدیگه برن.
    و بعد با باقی مونده فیلینگ فندقی کل دسر روبه کمک قیف و پالت کاور میکنی و برای تزئینش طبق فیلم از کرم فندق اب شده، خامه فرم گرفته و فندق خورد شده استفادا کنی.

    نکات:
    میتونی به جای کرم فندق از هر کرمی که دوست داری استفاده کنی ،مثل پسته،شکلات،کره بادوم زمینی و...
    میتونی به جای وانیل شکری از وانیل پودری استفاده کنی.

    نوش جان.