بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک کرامبل آلبالو

  • بازدید: 23
کیک کرامبل آلبالو

کیک کرامبل آلبالو

کیک کرامبل آلبالو

  1. مواد لازم:

    برای کیک:
    تخم مرغ 3 عدد
    شکر ۱۲۰ گرم
    آرد ۱۵۰ گرم
    آلبالو ۳۵۰ گرم
    کره ذوب شده ۶۰ گرم
    روغن مایع ۲۰ گرم
    بیکینگ پودر یک ق چ
    وانیل ۱/۲ ق چ
    نمک ۱/۴ ق چ

    برای کرامبل:
    آرد ۵۰ گرم
    شکر ۳۰ گرم
    کره سرد ۴۰ گرم


    طرز تهیه:

    ابتدا کیک را اماده میکنیم تخم مرغها را با وانیل و شکر با دور تند همزن بزنید تا کرمی و کشدار شوند. بعد کره ذوب شده و روغن را اضافه و مخلوط کنید.
    در آخر مواد خشک شامل آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و طی دو مرحله به مواد اضافه کنید.

    بعد از اینکه کاملا با هم ترکیب شدند، داخل قالب ۲۰ کاغذ روغنی گذاشته و مواد کیک را داخلش بریزید.

    هسته آلبالو هاتون را در بیاورید و با یک ق غ نشاسته ذرت مخلوط کنید و بچینید روی مواد کیک.

    برای کرامبل آرد و شکر و کره کاملا سرد را مخلوط کنید و با نوک انگشت مخلوط کنید تا به شکل خورده نان در بیاید. بعد مواد کرامبل رو بریزید روی آلبالو ها.

    فر رو از قبل روشن کنید با دمای ۱۸۰ درجه گازی و ۱۶۰ درجه برقی

    کیک را به مدت ۴۵ دقیقه بزارید داخل فر تا بیزد.

    نوش جان.