بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک شکلاتی نارگیلی

  • بازدید: 23
کیک شکلاتی نارگیلی

کیک شکلاتی نارگیلی

کیک شکلاتی نارگیلی

  1. مواد لازم:

    برای مواد نارگیلی:
    پودر نارگیل چرب ۱۰۰ گرم
    سفیده تخم مرغ یک عدد
    خامه صبحانه یک ق چ
    پودر قند ۵۰ گرم

    برای مواد کیک شکلاتی:

    تخم مرغ ۵ عدد متوسط
    آرد دو پیمانه (۳۰۰ گرم)
    شکر یک پیمانه (۱۵۰ گرم)
    روغن یک چهارم پیمانه (۵۰گرم)
    شیر سه چهارم پیمانه (۱۲۰ گرم)
    کره ۶۰ گرم
    شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
    پودر کاکائو دو ق غ (۲۵) گرم)
    بکینگ پودر یک ق غ (۱۵گرم)
    وانیل کمی

    برای گاناش شکلاتی:
    شکلات تلخ ۲۸۰ گرم
    خامه صبحانه ۲۰۰ گرم


    طرز تهیه:

    ابتدا تمام مواد نارگیل را با هم ترکیب کرده و با دست کمی ورز دهید تا حالت چسبنده پیدا کند. سپس به صورت توپک هایی اندازه گردو درست کنید و بگذارید داخل یخچال تا مواد کیک آماده شود.

    در این مرحله بروید سراغ درست کردن مواد کیک. ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن خوب هم بزنید تا کرمی و کشدار شود. سپس روغن و شیر را اضافه کرده و هم بزنید.
    در این مرحله به صورت جدا شکلات تخته ای و کره را روی کتری بگذارید تا با هم یکدست شوند. بعد از اینکه از داغی افتادند به مایع کیک اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
    در مرحله بعد آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر و وانیل را در دو تا سه مرحله ریخته و ارام هم بزنید.

    کف قالب را کاغذ روغنی گذاشته و نصف مواد را بریزید. توپکهای نارگیلی از قبل آماده شده را روی آن بچینید.
    و بعد مابقی مواد کیک را روی توپکها و مواد کیک بریزید جوری که روی توپکها آن پوشیده شود.
    اکنون در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا خوب بپزد.

    در این فاصله مواد گاناش را آماده کنید. خامه را روی بخار کتری کمی گرم میکنیم.

    بعد شکلات را اضافه و مخلوط میکنیم تا کاملاً شکلات ذوب شده و با هم ترکیب شوند.

    ابتدا ممکن است کمی ترکیب غلیظ باشه با کمی هم زدن روی بخار کتری مواد یکدست و روان میشوند.

    بعد روی گاناش را با پلاستیک میپوشانیم. طوری که پلاستیک به سطحش برخورد کند.

    چند ساعت توی محیط استراحت می‌دهیم. تا کمی خودشو بگیره و بتونیم باهاش ماسوره بزنیم.

    قالب ۲۰ سانت

    دمای فر ۱۷۰ مدت تقریبی یک ساعت.

    نوش جان.