بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر کرم شکلاتی

  • بازدید: 22
دسر کرم شکلاتی

دسر کرم شکلاتی

دسر کرم شکلاتی

  1. مواد لازم:

    شیر: 1 لیتر
    زرده تخم مرغ:1عدد
    ارد سفید: 5 قاشق غذاخوری
    نشاسته ذرت:5 قاشق غذاخوری
    شکر سفید: 1پیمانه
    خامه:200 گرم
    شیر:3_4 قاشق غذاخوری
    کرم پسته به مقدار دلخواه
    بیسکوییت پتی بور: 2ونیم بسته
    شیر: 1پیمانه برای مرطوب کردن بیسکوییتا
    .
    برای سس شکلات سفید:
    خامه :200 گرم
    شکلات سفید:100 گرم


    طرز تهیه:

    برای کرم ابتدا همه مواد به جز خامه ، شامل ارد و نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ و شکر و شیر را باهم مخلوط میکنیم و وقتی یکدست شد. داخل یک قابلمه میریزیم و اینقدر هم میزنیم تا غلیظ شود. بعد از روی حرارت برمی‌داریم. کرم را به ظرف دیگری انتقال می‌دهیم.
    وقتی از داغی افتاد، سطح کرم را با سلفون یا پلاستیک میپوشانیم جوری که پلاستیک یا سلفون در تماس مستقیم با کرم باشد. اینکار باعث میشه کرم حین سرد شدن رویه نبندد و تازه بمونه. بعد داخل یخچال میزاریم تا کاملا سرد و خنک بشه. وقتی کرم خنک شد ،خامه را به همراه 3 قاشق غذاخوری شیر به همراه کرم با همزن برقی اینفدر میزنیم تا به یه بافت لطیف و کرمی برسیم.
    شیر رو به صورت کنترل شده به کرم، اضافه کنید. با قاشق غذاخوری تا جایی به کرم شیر اضافه کنید که بافتش کرمی شود. یعنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل.
    داخل قالب 30 در 40 یا ظرف دلخواه، بیسکوییت ها را بچینید و به وسیله شیر مرطوب کنید. بعد یک لایه از کرم اماده را روی بیسکوییت ها بریزید و صافش کنید و در صورت دلخواه از کرم پسته یا هر کرم مغزی که تمایل دارید روی کرم بریزید و به وسیله خلال چوبی به صورت نامنظم پخشش کنید.

    اگر کرم پسته خیلی سفت بود میتونین چتد ثانیه داخل ماکروفر قرار بدین تا روان شود.
    حالا یه لایه دیگه بیسکوییت بچینین و با شیر مرطوب کنین و از کرم روی بیسکوییت ها بریزید و با پالت یا کاردک سطحش را صاف کنید.
    حالا شکلات سفید رو با چاقو خورد کنین و خامه را داخل ماکروفر یا روی حرارت گرم کنید تا داغ شود ولی نجوشه. بعد شکلات را به خامه اضافه کنید و هم بزنین تا شکلات کاملا اب شود. حالا سس شکلاتی را روی لایه اخر یعنی روی کرم بریزید و بعد 15 تا 20 دقیقا داخل یخچال بهش استراحت دهید.

    برای تزئین بعد از 15 دقیقه استراحت دسر، میتوانید از کرم پسته اب شده داخل قیف بریزید و نوار های یکسان روی کرم ایجاد کنید و بعد به وسیله یک سیخ چوبی به صورت رفت و برگشتی بهش شکل دهید.

    حالا دسر را به مدت حداقل 4 تا5 ساعت یا ترجیحا یه شب تا صبح داخل یخچال استراحت دهید.
    هرچقدر تایم بیشتری استراحت بدید دسر جا افتاده تری خواهید داشت.

    نوش جان.