مواد لازم:
برای ۶عدد خمیر:
کره هم دمای اتاق 150 گرم
1 لیوان پودر قند
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف ق چ)
2 و نیم الی 3 لیوان آرد (اگر خمیر جمع نشد میتوانید 3-2 قاشق غذاخوری آرد و یا آب اگر سفت بود اضافه کنید)
برای سس:
نیم کیلو توت فرنگی
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
4 قاشق آب برای حل کردن
نشاسته
1 لیوان شکر
1 قاشق مرباخوری کره
طرز تهیه:
برای سس ، کره ، توت فرنگی و شکر را داخل قابلمه کوچکی ریخته روی اجاق بپزید نزدیک به زمان پخت نشاسته حل شده در آب را اضافه کنید و هم بزنید، دقت کنید بلافاصله غلیظ میشود. از روی اجاق بردارید و کنار بذارید خنک شود.
برای خمیر تارت، کره ، پودر قند ، تخم مرغ و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با لیسک یا با دست هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز دهید و خمیر نرمی که به دست نمی چسبد.
ظرف ها را با روغن جامد چرب و آرد پاشی کنید. مقداری از خمیر را داخل ظرف پهن کنید و با چنگال سوراخ کنید.
داخل خمیر سس توت فرنگی بریزید و از خمیر باقیمانده رنده کنید و روی سس بریزید. (برای اینکه راحت رنده شود مقداری از خمیر را داخل فریزر بذارید. )
در فر 170 درجه از قبل گرم شده 30 دقیقه بپزید. وقتی روی تورتا خوب سرخ شد از فر بیرون آورید.
بعد از خنک شدن خیلی راحت از ظرف بیرون میاد. در آخر میتوانید با پودر قند تزیین کنید.
نکته: لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسوی می باشد.
نوش جان.