بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه گلت چیزکیک توت فرنگی

  • بازدید: 16
گلت چیزکیک توت فرنگی

گلت چیزکیک توت فرنگی

گلت چیزکیک توت فرنگی

  1. مواد لازم:

    خمیر فیلو ۱۰ ورقه ی مستطیلی بزرگ
    شکر ۲ ق.چ
    توت فرنگی ۴۵۰گرم
    پنیر خامه ای دمای محیط ۲۵۰ گرم
    پودر قند ۱/۲ پیمانه
    عصاره ی وانیل یک ق.چ
    زرده تخم مرغ یک عدد
    کره ی ذوب شده ۱۰۰ گرم
    پرک بادام ۴ ق غ

    برای رومال:
    زرده تخم مرغ
    یک قاشق شیر
    کمی وانیل


    طرز تهیه:

    گلت انواع مختلفی داره و معمولا با خمیر هزارلا آماده میشه اما این گلت با ورقه های یوفکا (فیلو) آماده شده

    داخلش کرم پنیری داره و روش با توت فرنگیهای بسیار شیرین و خوش عطر پر شده تا یه ترکیب جالب و کمی متفاوت رو در کنار هم تجربه کنیم.

    دوتا مورد مهم اینکه حتما از توت فرنگیهای خوش عطر و شیرین برای آماده کردنش استفاده کنید و نکته ی بعدی در مورد خمیر فيلو و فرم نهایی گلته که اصلا نباید نگرانش باشید چون اصلا نیازی به یه نتیجه ی گرد و خط کشی شده نیست.
    این دسر مناسب 6تا 8 نفر می باشد.

    توت‌فرنگی ها را برش بزنید، ریز خرد نکنید چون هر چقدر تکه ها ریزتر باشند بیشتر آب میندازند، شکر بپاشید و کنار بگذارید. برای کرم پنیری پنیر خامه ای را با اسپچولا لیسک هم بزنید تا یکدست شود. زرده تخم مرغ وانیل و پودر قند اضافه کنید و مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید.

    ۱۰ ورق خمیر را با کره کاملا چرب کنید و به صورت مورب روی هم قرار بدین تا نهایتا در مرکز ان بتوانید یک دایره حدود ۲۰ سانتیمتری داشته باشید. بهتره که خمیر را روی مت یا کاغذ شیرینی دو لایه که قرار هست داخل سینی فر قرار بدین، آماده کنید تا جابجا کردنش آسانتر باشه کرم پنیری را مرکز ۱۰ لایه خمیر به فرم دایره پخش کنید و توت‌فرنگی ها را روش بچینید و لبه های خمیر را جمع کنید. از رومال استفاده کنید و سپس پرک بادام بریزید.

    داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و از فر خارج کنید حداقل ۳۰ دقیقه اجازه دهید دسر خنک شود و بعد برش بزنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

    توجه داشته باشید که اگر لبه های خمیر بعد از ۱۵-۲۰ دقیقه داشت تیره میشد حتما لبه های خمیر رو با فویل بپوشونید که اطراف دسر نسوزد.

    نوش جان.