بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه برووانی پرتقالی

  • بازدید: 20
برووانی پرتقالی

برووانی پرتقالی

برووانی پرتقالی

  1. مواد لازم:

    کره ۱۷۰ گرم (۳/۴ پ)
    شکلات تلخ ۱۷۰ گرم (یک پ)
    پودر کاکائو ۴۳ گرم (نصف پ)
    آب پرتقال تازه ۳ ق غ

    شكر ۲۶۰ گرم (یک سوم پ)

    شکر قهوه ای ۶۶ گرم (یک سوم پ)
    تخم مرغ همدمای محیط ۳ عدد
    عصاره ی وانیل یک ق چ
    آرد ۱۰۰ گرم (۳/۴ پ)
    نمک نصف ق چ
    زست (رنده پوست پرتقال) یک پرتقال
    پرتقال یک عدد
    شکر جهت غلتاندن پرتقالها ۲-۳ ق غ


    طرز تهیه:

    فر را با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید.

    قالب ۲۰در ۲۰ سانتیمتری را چرب کنید و حتما کف آن کاغذ شیرینی ضخیم و مرغوب بندازید.

    کره، شکلات خرد شده پودر کاکائو و آب پرتقال تازه را به روش بنماری یا در ماکروویو ذوب کنید. دقت کنید که شکلات رو نسوزونید و نهایتا هم بزنید.
    بعد از اینکه ترکیب کاملا یکدست شد و از دما افتاد شکرها را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. تخم مرغها و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. نهایتا ترکیب آرد و نمک الک شده و زست پرتقال را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

    مواد را داخل قالب بریزید و اسلایسهای نازک پرتقال را که در شکر غلتاندید روی کیک با فاصله قرار دهید و کیک را حدود ۵۰-۴۵ دقیقه داخل فر بپزید.

    حتما بعد از پخت براوونی را نیم ساعت در محیط خنک کنید و سپس به یخچال انتقال دهید. پس از خنک شدن آن را بصورت اسلایسی برش دهید و در ظرف سرو مورد نظر بچینید.

    نوش جان.