مواد لازم:
بيسكوييت بیسکوف ۴۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۲ ق غ
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
خامه ۳۴۰ گرم
کرم بیسکوییت بیسکوف ۱۵۰ گرم) لایه رویی + ۱ ق غ (فیلینگ میانی)
عصاره وانیل یک ق چ
پودر قند ۱۲۰ گرم
پودر ژلاتین یک ق غ
آب سرد ۲ ق غ
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید.
کف قالب کمربندی ۲۰ سانتیمتری را کاغذ شیرینی بندازید. اگر قالب سالم باشه نیازی به چرب کردن کف و دیواره ها نیست. ترجیحا قالب را چرب نکنید.
بیسکوییتها را داخل غذاساز یا با وردنه خرد کرده و کره و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. با ۳/۴ مواد کف قالب و دیواره ها را بپوشانید و قالب را برای ۱۲ دقیقه داخل فر بذارید.
بعد از خارج کردن از فر و از دما افتادن داخل یخچال قرار دهید.
ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و اجازه دهید کمی حجم بگیرد و به اصطلاح شکوفه بزند و با بخار کتری و یا ماکروویو حدود ۱۰-۲۰ ثانیه ذوبش کنید.
پنیر خامه ای رو با لیسک یا با همزن دور کند هم بزنید، خامه، وانیل ، یک ق غ کرم بیسکوف و پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید. ژلاتین را هم اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را داخل قالب بریزید و مابقی کرم بیسکوییت را که یا به روش بن ماری و یا با ماکروفر حدود ۱۰-۲۰ ثانیه گرم کردید روی لایه ی پنیری بریزید.
نهایتا ۱/۴ باقی مانده ی خرده بیسکوییتها رو روی مواد بریزید و صاف کنید.
حتما ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
نوش جان.