بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه چیزکیک ترد

  • بازدید: 17
چیزکیک ترد

چیزکیک ترد

چیزکیک ترد

  1. مواد لازم:

    بيسكوييت بیسکوف ۴۰۰ گرم
    کره ۱۰۰ گرم
    شکر ۲ ق غ
    پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
    خامه ۳۴۰ گرم

    کرم بیسکوییت بیسکوف ۱۵۰ گرم) لایه رویی + ۱ ق غ (فیلینگ میانی)
    عصاره وانیل یک ق چ
    پودر قند ۱۲۰ گرم
    پودر ژلاتین یک ق غ
    آب سرد ۲ ق غ


    طرز تهیه:

    فر را با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید.

    کف قالب کمربندی ۲۰ سانتیمتری را کاغذ شیرینی بندازید. اگر قالب سالم باشه نیازی به چرب کردن کف و دیواره ها نیست. ترجیحا قالب را چرب نکنید.

    بیسکوییتها را داخل غذاساز یا با وردنه خرد کرده و کره و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. با ۳/۴ مواد کف قالب و دیواره ها را بپوشانید و قالب را برای ۱۲ دقیقه داخل فر بذارید.
    بعد از خارج کردن از فر و از دما افتادن داخل یخچال قرار دهید.

    ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و اجازه دهید کمی حجم بگیرد و به اصطلاح شکوفه بزند و با بخار کتری و یا ماکروویو حدود ۱۰-۲۰ ثانیه ذوبش کنید.

    پنیر خامه ای رو با لیسک یا با همزن دور کند هم بزنید، خامه، وانیل ، یک ق غ کرم بیسکوف و پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید. ژلاتین را هم اضافه کنید و هم بزنید.

    مواد را داخل قالب بریزید و مابقی کرم بیسکوییت را که یا به روش بن ماری و یا با ماکروفر حدود ۱۰-۲۰ ثانیه گرم کردید روی لایه ی پنیری بریزید.
    نهایتا ۱/۴ باقی مانده ی خرده بیسکوییتها رو روی مواد بریزید و صاف کنید.

    حتما ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

    نوش جان.