بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک شکلات فندقی

  • بازدید: 61
کیک شکلات فندقی

کیک شکلات فندقی

کیک شکلات فندقی

  1. مواد لازم:

    آرد ۳۰۰ گرم
    بکینگ پودر ۲ ق چ
    شکر ۲۲۰ گرم 
    نمک ۱/۸ ق چ
    پودر کاکائو ۲۲.۵ گرم (سه ق غ)
    کره همدمای محیط ۱۸۵ گرم (۳/۴ پ)
    ماست یونانی ۳۱۰ میلی لیتر
    تخم مرغ همدمای محیط ۳ عدد
    عصاره وانیل یک ق چ
    مغز فندق رست شده ۱۷۵ گرم (۳/۴۰ پ)
    پودر قند برای روی کیک اختیاری


    طرز تهیه:

    قالب میان تهی را با کره چرب کنید و آردپاشی کنید.

    فر برقی را با دمای ۱۸۰ دس گرم کنید.

    کره و شکر را با هم بزنید تا کرمی شود. وانیل و تخم مرغها را دونه دونه به مواد اضافه کنید و هم بزنید. ماست یونانی را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

    آرد، نمک، بکینگ پودر پودر کاکائو را مخلوط و الک و در سه مرحله با مواد قبلی اضافه کنید و با لیسک فولد کنید.

    فندق رست شده را کمی خرد کنید و با مواد فولد کنید.

    مواد را داخل قالب بریزید تا حدود ۴۰- ۴۵ دقیقه بپزید. بعد از خنک شدن میتوانید کمی پودر قند بپاشید و یا مشابه عکی کمی نوتلا بریزید و با فندق گارنیش کنید.

    نوش جان.