بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک بادام

  • بازدید: 62
کیک بادام

کیک بادام

کیک بادام

  1. مواد لازم:

    شكر ۳۰۰ گرم
    تخم مرغ همدمای محیط ۴ عدد
    عصاره وانیل یک ق چ
    اسانس بادام (اختیاری) ۴-۵ قطره
    ماست یونانی یا پرچرب شیرین ۱۹۰ گرم (۳/۴ پ)
    روغن ۱۸۰ میلی لیتر (۳/۴ پ)
    آرد ۱۸۰ گرم
    نمک ۱/۴ ق چ
    بکینگ پودر ۲ ق چ
    آرد بادام ۷۲ گرم (۳/۴ پ)
    پرک بادام ۳/۴ پ


    طرز تهیه:

    قالب گرد ۲۰ سم رو با کره چرب کنید و کاغذ شیرینی بیاندازید. مجددا روی کاغذ را چرب کنید و پرک بادام رو کف قالب پخش کنید.

    فر را با دمای ۱۷۵ دس گرم کنید.

    شکر، تخم مرغها ، اسانس بادام و وانیل را به خوبی هم بزنید.
    همزمان ماست را اضافه و مخلوط کنید و سپس روغن را به آرومی به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

    مواد خشک آرد، نمک ، بکینگ پودر و آرد بادام را الک کنید و در ۲-۳ مرحله به مواد تر اضافه کنید و با لیسک فولد کنید.

    داخل قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده حدود ۳۵ دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخت مرکز کیک رو با سیخ چوبی یا خلال دندان چک کنید

    . و بعد از سرد شدن کیک رو برش بزنید البته که به علت وجود پرک بادام برشهای خیلی منظمی نخواهید داشت اما همینش قشنگه.

    نوش جان.