بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه خاگینه قالبی

  • بازدید: 24
خاگینه قالبی

خاگینه قالبی

خاگینه قالبی

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ ۳ عدد
    ماست دو ق غ خوری سر پر
    آرد شیرینی ۵ ق غ
    وانیل 1 ق چ
    زعفرون دم کرده غلیظ ۱ ق چ
    بکینگ پودر 1 ق چ
    شکر یک ق غ

    برای شربت:
    آب یک پیمونه
    شکر یک پیمانه
    گلاب ۲ ق غ خوری
    زعفران دم کرده مقداری


    طرز تهیه:

    بکینگ پودر را به ماست اضافه کنید و بذارید کنار . تخم مرغ و وانیل و بزنید با همزن دستی یا برقی کمی از هم باز شود و حالت کفی پیدا کند. سپس روغن و بعد هم مخلوط ماست و بعد هم زعفران و در آخر هم آرد الک شده را اضافه کنید.
    قالب را حسابی چرب کنید، از مواد بریزید داخلش، توجه کنید در صورت تمایل میتوانید گردو و پودر هل یا دارچین بریزید بين مواد.

    سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه گذاشته و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بپزند.

    تو و این فاصله شربت را آماده کنید. شکر را بریزید تو ظرف آب هم اضافه کنید، نیاز نیست بجوشه تا حدی که شکر حل شود بهش گلاب و زعفران اضافه کنید، خاگینه که آماده شد چنتا سوراخ بزنید روش با خلال دندان یا مستقیم تو شهد بزنید.
    یا اینکه همون تو قالب شهد را بهش اضافه کنید فقط قبلش از قالب جداش کنید.
    اگر از این قالب‌ها نداشتید می توانید توی ماهیتابه و روی گاز یک جا درستش کنید.

    نوش جان.