مواد لازم:
آرد ۲ پیمونه استاندارد
کره ۱۲۵ گرم هم دمای محیط
شکر ۱ پیمونه (میتوانید نصفش رو شکر قهوه ای بزنید)
تخم مرغ ۲ عدد متوسط
آب پرتقال 2 پیمونه (میتونید آب یا شیر هم استفاده کنید)
سیب ۱ و نیم پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل 1 ق چ
دارچین ۲ ق چ
طرز تهیه:
سیب ها را برشای کوچیک بزنید و با دو قاشق چای خوری آرد را یک قاشق چای خوری دارچین پوشش دهید (اینا غیر مواد اولیه اس )
فر را روی ۱۸۵ برقی روشن کنید اجازه بدید داغ شود.
آرد را الک کنید، یک پیمونه اش را جدا کنید.
به یک قسمتش بکینگ پودر و دارچین را اضافه کنید مجدد الک کنید.
کره و شکر وانیل را حسابی بزنید کرمی و سبک شود. دور گیری ظرف فراموش نشود. تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه کنید، حسابی مخلوط کنید.
حالا اون قسمت آرد که با دارچین مخلوط شده را اضافه کنید و با کمک همزن دستی مخلوط کنید. آب پرتقال را اضافه کنید، مجدد مخلوط کنید. حالا اون یک پیمونه آرد ساده را هم به باقی مواد اضافه کنید.
و در انتها سیبها، تو کپسول مافین دوتا اسکوپ از مواد ریخته شده و تقریبا ۳۵ دقیقه طول کشید تا بپزد.
شما میتوانید تو کپسول کاپ کیک یا یه قالب بزرگ هم بریزید و بپزید, فقط تایم پخت تغییر میکنه.
نوش جون.