بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه مافین سیب و دارچین پرتقالی

  • بازدید: 23
مافین سیب و دارچین پرتقالی

مافین سیب و دارچین پرتقالی

مافین سیب و دارچین پرتقالی

  1. مواد لازم:

    آرد ۲ پیمونه استاندارد
    کره ۱۲۵ گرم هم دمای محیط
    شکر ۱ پیمونه (میتوانید نصفش رو شکر قهوه ای بزنید)
    تخم مرغ ۲ عدد متوسط
    آب پرتقال 2 پیمونه (میتونید آب یا شیر هم استفاده کنید)
    سیب ۱ و نیم پیمانه
    بکینگ پودر ۲ ق چ
    وانیل 1 ق چ
    دارچین ۲ ق چ


    طرز تهیه:

    سیب ها را برشای کوچیک بزنید و با دو قاشق چای خوری آرد را یک قاشق چای خوری دارچین پوشش دهید (اینا غیر مواد اولیه اس )
    فر را روی ۱۸۵ برقی روشن کنید اجازه بدید داغ شود.
    آرد را الک کنید، یک پیمونه اش را جدا کنید.

    به یک قسمتش بکینگ پودر و دارچین را اضافه کنید مجدد الک کنید.

    کره و شکر وانیل را حسابی بزنید کرمی و سبک شود. دور گیری ظرف فراموش نشود. تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه کنید، حسابی مخلوط کنید.
    حالا اون قسمت آرد که با دارچین مخلوط شده را اضافه کنید و با کمک همزن دستی مخلوط کنید. آب پرتقال را اضافه کنید، مجدد مخلوط کنید. حالا اون یک پیمونه آرد ساده را هم به باقی مواد اضافه کنید.

    و در انتها سیب‌ها، تو کپسول مافین دوتا اسکوپ از مواد ریخته شده و تقریبا ۳۵ دقیقه طول کشید تا بپزد.
    شما میتوانید تو کپسول کاپ کیک یا یه قالب بزرگ هم بریزید و بپزید, فقط تایم پخت تغییر میکنه.

    نوش جون.