مواد لازم:
برای خمیر:
آرد شیرینی پزی ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم
کره ۸۰ گرم هم دمای محیط
خمیر مایه ۱ ق غ سر صاف
تخم مرغ ۱ عدد متوسط
شیر ولرم ۱ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
نمک نصف ق چ
برای مواد میانی:
۵۰ گرم کره هم دمای محیط
یک پیمانه پودر نارگیل
شیر عسلی یک ق غ خوری
(همه را با هم ترکیب کنید)
برای سس:
1 پیمانه شیر عسلی
۴ ق غ شیر
(اگر کم شیرین دوست داری مقدار شیر عسلی و کمتر کنید)
طرز تهیه:
آرد را با نمک الک کنید خمیر مایه و شکر ، روی شیر ولرم بریزید اگه خمیرمایه فوری نیست اول با شیر و مقداری شکر عمل بیارید، بعد باقی مواد را اضافه کنید. حالا تخم مرغ را اضافه کنید کمی مخلوط کنید.
دو پیمانه از آرد را اضافه کنید، کمی که خمیر جمع شد کره را اضافه کنید شروع کنید به ورز دادن.
حالا باقی آرد را کم کم اضافه کنید، تا جایی که خمیر به دست نچسبد و لطیف باشد . ۱۵ دقیقه ورز بدید روی خمیر را بپوشانید اجازه دهید جای گرم یک ساعت و نیم استراحت کند.
بعد از استراحت خمیر را به صورت مستطیل باز کنید ترکیب نارگیلی را روش بزنید و از طول شروع کنید به رول کردن. به کمک نخ تمیز به اندازه ی دلخواه خمیر را برش بزنید. کف سینی کاغذ روغنی نسوز یا عادی پهن کنید.
رول ها را با فاصله کنار هم بچینید رویشان پارچه بکشید و اجازه بدید نیم ساعت دیگه استراحت کند.
برای رومال هم یک زرده تخم مرغ با دو تا قاشق شیر و کمی وانیل مخلوط کنید و با فرچه بزنید.
حالا بگذارید داخل فر ۱۸۰ برقی از قبل گرم شده و تقریبا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دهید تا بپزد. بعد از پخت همونطور که داغه سس را بریزید روی رولها تا جذب انها شود.
میزان مواد میانی کاملا سلیقه ای است. میتوانید مقدار آن را بیشتر هم بکنید. میتوانید به رول دارچینم بزنید یا کلا شکر و دارچین بزنید بین خمیر یا حتی گردو و پنیر.
نوش جان.