مواد لازم:
آرد ۲ پیمانه
شکر دونه ریز ۱ پیمانه
تخم مرغ متوسط ۴ عدد
پنیر خامه ای ویلی ۲۰۰ گرم
کره هم دمای محیط ۵۰ گرم
روغن ۱ پیمانه
بکینگ پودر 1 ق غ سر صاف
وانیل نصف ق چ
آلبالو هسته گرفته نصف پیمانه
زست لیمو 2 ق چ خوری (دلبخواهی)
طرز تهیه:
آرد و بکینگ پودر را الک کنید سه مرتبه . کره و روغن و شکر را بزنید تا کاملا کرمی شود.
حالا پنیر را اضافه کنید و مخلوط کنید تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه کنید. یعنی یک تخم مرغ را اضافه کنید، یک دقیقه مخلوط کنید، بعد برید سراغ بعدی با آخرین تخم مرغ وانیل را هم اضافه کنید.
دورگیری ظرف فراموش نشود.
در انتها آرد را تو چند مرحله با کمک همزن دستی مخلوط کنید.
قالب گرد ۲۳ سانتی را کاغذ بندازید. من لوف استفاده کردم.
مواد را بریزید کمی صاف کنید.
آلبالو بریزید، باز مایع، روش باز آلبالو، اگه دوست داشتید پنیر.
تو فر ۱۷۵ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.
نوش جان.