بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک خرما

  • بازدید: 15
کیک خرما

کیک خرما

کیک خرما

  1. مواد لازم:

    برای پوره خرما:
    خرما ۱۰ عدد (حدود ۱۲۰ گرم)
    جوش شیرین ۱ ق چ
    آب جوش یک پیمانه (۲۴۰ میلی لیتر)

    برای کیک:
    تخم مرغ ۴ عدد
    وانیل ۱ ق چ
    شکر قهوه ای یا سفید ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
    روغن مایع ۳/۴ پیمانه (۱۵۰) میلی لیتر)
    پوره خرما که آماده کردید
    دارچین ۱ ق چ
    آرد ۲ و نیم پیمانه (۳۱۲ گرم الک شده)
    بیکینگ پودر ۲ ق چ
    شیر ۱/۲ پیمانه (۱۲۰) میلی لیتر
    گردوی خرد شده نصف پیمانه (۵۰ گرم)
    آرد ۱ ق چ (برای مخلوط کردن با گردو)


    طرز تهیه:

    خرماهای بدون هسته را با جوش شیرین و آب جوش مخلوط کرده، ۱۰ دقیقه صبر کنید، سپس آنها را پوره کنید.

    تخم مرغ شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرمی شود.
    روغن را اضافه کرده و هم بزنید.

    پوره خرما را اضافه و مخلوط کنید.

    آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به همراه دارچین و شیر اضافه و به ارومی مخلوط کنید (تو چند مرحله اضافه کنید)

    گردو را با ۱ قاشق چای خوری آرد مخلوط کرده و به مواد اضافه و به آرامی هم بزنید.

    بریزید تو قالبی که اماده کرده اید.

    قالب را با کره نرم خوب چرب کنید، بعد دو قاشق غ آرد تو قالب بریزید و قالب را به تمام جهت ها بچرخونید تا همه جاش آردی شود. بعد قاب را با یه ضربه بتکانید که اردهای اضافه خارج شود. البته میتوانید با ارده هم چرب و آرد پاشی کنید.

    بره تو فر گرم ۱۸۰ درجه برای ۴۵ دقیقه.
    سایز قالب میان تهی ۲۳ یا ۲۴ سانت

    پس از خارج کردن از قالب در صورتی که دوست داشتید، برای تزیین کیک کمی پودر قند الک کنید.

    نوش جان.