بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک شیر داغ

  • بازدید: 13
کیک شیر داغ

کیک شیر داغ

کیک شیر داغ

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ ۴ عدد
    شکر ۱۵۰ گرم
    وانیل شکری ۲ ق چ
    آرد ۳۵۰ گرم
    بیکینگ پودر ۲ ق چ
    نمک ۱ پینچ
    شیر ۲۵۰ میلی لیتر
    کره ۷۰ گرم


    طرز تهیه:

    تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل حسابی هم بزنید تا سبک و روشن شود.
    شیر و کره را هم بذارید رو حرارت تا کره آب شود و شیر گرم شود ولی شیر جوش نیاید.

    حالا مواد خشک را با هم مخلوط و الک کنید تو دو یا سه مرحله اضافه کنید.
    مخلوط شیر و کره را هم با مواد خشک تو سه مرحله اضافه کن و هم بزنید.

    مواد را بریزید تو قالب و با خلال کار هواگیری رو انجام دهید. 

    سایز قالب ۲۰ در ۳۰. 

    اگر گرد خواستید ۲۳ یا ۲۴ خوبه. 

     

    نوش جان.