مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۵۰ گرم
وانیل شکری ۲ ق چ
آرد ۳۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ ق چ
نمک ۱ پینچ
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
کره ۷۰ گرم
طرز تهیه:
تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل حسابی هم بزنید تا سبک و روشن شود.
شیر و کره را هم بذارید رو حرارت تا کره آب شود و شیر گرم شود ولی شیر جوش نیاید.
حالا مواد خشک را با هم مخلوط و الک کنید تو دو یا سه مرحله اضافه کنید.
مخلوط شیر و کره را هم با مواد خشک تو سه مرحله اضافه کن و هم بزنید.
مواد را بریزید تو قالب و با خلال کار هواگیری رو انجام دهید.
سایز قالب ۲۰ در ۳۰.
اگر گرد خواستید ۲۳ یا ۲۴ خوبه.
نوش جان.